Kulmakonditoria eli Kulmis – Viimeinen lounas Keravalla

Kerava, Kulmakonditoria, kanasalaatti

Koska ennen kotiinlähtöä pitää aina syödä, suuntasimme Taidemuseon jälkeen ystäväni vakiopaikkaan Kulmakonditoriaan eli Kulmikseen. En taas mitenkään meinannut osata päättää, että mitä syön ja epäilystä herätti myös kermaviilikastike. Toimiiko se muka Kana- fetasalaatin kanssa?

Jostain syystä muut kastikkeet eivät juuri sinä päivänä ja juuri sillä kellonlyömällä houkuttaneet, joten päätin ottaa riskin. Joskus riskinotto kannattaa ja tällä kertaa päätös oli oikea. Nappivalinta oli sekä kastike että kana- fetasalaatti.

Kerava, Kulmakonditoria, kanasalaatti

Siinä me sitten lounaan ääressä suunnittelimme tulevia podcastejamme, joissa istutaan kahviloissa ja kytätään katujen elämää. Lounaasta ei jäänyt jäljelle kuin pari yksinäistä sipulin palaa ja voi kyllä suositella vierailua Kulmakonditoriassa, jos satut niiden nurkille.

Ketjuun kuuluu kahdeksan kahvilaa ja oma leipomo. Paikkakunnat löydät Kulmiksen sivuilta.

Kerava, Kulmakonditoria, kaakao
Kerava, Kulmakonditoria, vadelmatorttu

Jälkiruoaksi otin vadelmapiirakkaa ja vaniljakastiketta sekä kaakaon. En olisi muistanut edes kuvata koko piirakkaa, mutta onneksi valokuvaaja pöydän toiselta laidalta puuttui asiaan. Mikä kahvilapostaus se sellainen on, jossa ei ole edes kuvia?

Neljäs ja viimeinen syy lähteä Keravalle on siis Kulmakonditoria eli Kulmis.

Ja tässä vielä kertauksena syyt, jonka takia suuntasin Keravalle ja ehkä pari vinkkiä myös sinulle, jos satut päätymään joskus samaan paikkaan:

/\ Kerava ei ole kaukana Tuusulasta, jossa sijaitsee Fjällbon puisto.

/\ Ystävä ja aamiainen

/\ Keravan Taidemuseo Sinkka

/\ Kulma Konditoria eli Kulmis ja sen kana-fetasalaatti

Ja nyt suljen kirjan, johon kirjoitin seikkailustani Keravalla. Ensi postauksessa puhutaan ihan muusta. Kiitos, kun olit mukana!!