KUVAA SIINÄ SITTEN JA MUITA YHTÄ SEKALAISIA AJATUKSIA

Eilen yönä istuin tietokoneen ääressä näiden kuvien kanssa ja pääni oli kuin tyhjä taulu. En saanut enää unta taaperon nukahdettua.  Lähinnä ajattelin, että olen sattunut saamaan maailman parhaimman lapsen. Ihanan tytön, joka täyttää kaikki hetket pelkällä olemassaolollaan. Sitten mietin maljakossa olevia tulppaaneja. Entäs jos niillä onkin sielu ja ne kuolevat janoon ihan niin kuin joulukuusetkin?

Koska en sinä iltana saanut postausta aikaiseksi, päätin säästää sen tälle päivälle. Luin Muita Ihania- blogin postauksen sekalaisista ajatuksista ja päätin kirjoittaa samanlaisen.

Tässä siis alkuvuoden sekalaisia ajatuksia:

/\ Jos vielä vähän opiskelisin.

Voisin opiskella varmasti ikuisesti ja sitähän tämä koko eläminen on – opiskelua.

Ja tässä vielä tälläinen kevyt lista siitä mistä kaikesta haluaisin vielä lisää tietoa: Graafinen suunnittelu, journalismi, valokuvaus, joogaohjaus ja fengshui- sisustaminen.

 Ja olen aivan varma, että kerkeän tehdä kaiken. Minulla on 60 elinvoimaista vuotta jäljellä. 10 viimeistä vuotta sataan asti aion ottaa hyvin rennosti ja heittäytyä taiteilijaksi.

/\ Vähäsokerisempi ruokavalio on ihan jees.

Ainakin kaksi päivää. Tarkoitukseni on karsia kaikki hirveät sokeripommit pois vähäksi aikaa, mutten kuitenkaan aio mennä äärimmäisyyksiin. Hedelmät, hunaja, kookossokeri ja taatelit kyllä käy hyvänä sokerin korvikkeena. Olen jo aiemminkin sanonut, että minusta hedelmiä ei voi syödä liikaa.

Totuttelin jo ennen joulua taateleihin, ne on todella herkullisia, ja uskon, että pieni sokeriton kuuri ei pahaa tee.

/\ Kuvaa siinä sitten 

Ajattelin eilen, että otan pari kuvaa, kun Pisara leikkii. Kuvista voitte nähdä miten siinä kävi. Ainoat jotenkin onnistuneet kuvat ovat tässä ja niissäkin oli värit niin pielessä, että päätin julkaista ne mustavalkoisena.

Sain silti roppakaupalla halauksia <3

/\ Kahvakuulaa aamulla/ aamupäivällä?

Eilen mietin, että alkaisin silloin tällöin tehdä kahvakuulatreenin aamulla/ aamupäivällä. Jostain syystä aikaisin heräämiseni ei millään onnistu. Ehkä siksi, että usein joogaan/ voimailen vasta illalla ja siinähän piristyy niin, että valvon sitten koko yön.

Joka tapauksessa minulla on tarve tehdä joitain voimailujuttuja ja alkuvuodesta ajattelin vihdoinkin tutustua astangajoogaan, joka on fyysinen ja dynaaminen joogamuoto. Tosin iltaisin kannattaisi tehdä rentouttava jooga, mutta kehoni nyt vaan sattuu huutamaan vähän haastetta.

/\ Milloin se kalenteri oikein tulee?

Odottelen sitä ihanaa kalenteria postista, että voin tehdä suunnitelmat loppuvuodelle. Tosin siitä ei ole kuin muutama arkipäivä, kun tilasin sen, että malttia nyt vaan. Enkä aio täyttää kaikkia viikonloppuja todellakaan.

En oikeastaan kestä lainkaan ajatusta, ettei minulla olisi mahdollisuuksia minkäänlaiseen sponttaaniin toimintaan, sillä yleensä silloin on kivintä. Silti kaipaan sitä tunnetta kun vaan otan ja lähden. Ja sitä aion kyllä 2018 toteutta, ottaa ja lähteä.

Pääni ei kuitenkaan ole niin skarppi, etten tarvitsisi kalenteria. Sitä paitsi ajattelin ottaa joka kuukaudelle yhden akroliikkeen, jota harjoittelen.

/\ Kohta lähdetään ulos

Eilen ei ulkoiltu ollenkaan ja se oli virhe. Tarvitsen monista syistä ulkoilmaa ihan joka päivä. Mainittakoon tässä nyt vaikka se, että keuhkoni ovat ihan solmussa ellen saa raikasta ilmaa, ja luonnonvalo, joka on talvisin katoava luonnonvara on parhaimmillaan vain hetken.

/\ Tänä vuonna aion olla tyyväinen, mutta en tyytyä

Tänä vuonna aion olla tyytyväinen. Tyytyväinen siihen, mitä minulla on tässä ja nyt. En kuitenkaan aio tyytyä. Minulla on kaikki avaimet siihen, että voin elää ihan tyytyväisenä arkeani ja olen oikeastaan valmis kokeilemaan kaikkea, että saan elämästäni taas sellaista, jossa viihdyn. Se tarkoittaa tavoitteita, rentoa olemista, treenailua, töitä, rohkeita tekoja ja toimintaa. 

Olen pääosin elänyt ihan onnellisena ja tyytyväisenä. Tehnyt niitä asioita, mitä olen halunnut tehdä, mutta ehkä vähän hiljaisella volyymilla. Lapsellisena sitä kummallisesti tajuaa oman kuolevaisuutensa, joten nyt jos koskaan on aika toimia. 

Vaikka lapsen saaminen muuttaa kaiken, ei se estä elämää. Ja parasta on se, että jälleen minusta alkaa tuntua siltä, että parhaat ajat ovat myös edessä.

/\ Ystävä <3

Odottelen yhtä ystävää kylään. Hän on aurinko, ilo ja rakkaus. Aina kun näemme, on meillä tapana syödä hyvin, koska elämme syödäksemme.

Näiden halausten ja ajatuksien voimin jatkan tätä päivää.

Jos haluat voittaa ihanan Porvoon taidekoulun kalenterin, osallistu tästä arvontaan. Olen myös tehnyt 34 uuden vuoden lupausta ja kirjoittanut ihanasta joulupäivästämme.