Lempeä selän kiertoliike, ustrasana ja aamuaurinko

Ustrasana

Maanantaini lähti käyntiin kahvakuulalla ja joogalla. Ihan vaan siksi, että haluan aloittaa viikon energialla ja voimalla. Olen pinterestissä koonnut joogaposeista kansiot helmi ja maaliskuulle. 

Tulee harjoiteltua ja kokeiltua uusia juttuja. Kuvasin nyt ustrasanan eli camel posen. Yksi kehitettäviä ruumiinosiani taitaa olla selkä ja pyrinkin venyttämään sitä nyt aktiivisemmin. Lisäksi haluan avata rintakehää, sillä huomaan usein vetäväni sen kokoon. Tämä asana kehittää ainakin edellä mainittuja ominaisuuksia.

Siinä missä ennen ajattelin, että selkäni on aivan liian kankea, ajattelen nykyisin, että se on ihan hyvä minulle ja joka päivä tunnen, että se on aavistuksen notkeampi. 

selän kierto

Olen myös rakastunut erilaisiin selän kiertoliikkeisiin ja maanantain aamuauringossa lempeä kierto tuntui erityisen hyvältä. 

Jooga ei edusta minulle pelkästään vaikeita liikkeitä ja niihin pyrkimistä, vaan kaikkein eniten nautin sisäisestä rauhasta, jota saan siitä. Maailma näyttää joogan jälkeen entistä kauniimmalta ja usko siitä, että ihan oikeaan suuntaan tässä ollaan menossa, on vahvempi. 

Lisäksi rakastan joogassa pitkiä venytyksiä, jotka avaavat kehoa. Saattaa nimittäin käydä niin, että vahingossa pystyykin omassa mittakaavassa uskomattomiin suorituksiin.

Jos en venyttele kutistun kokoon kuin rusina, enkä ajatellut vielä ryhtyä rusinaksi, enkä oikeastaan koskaan.

Jatkan siis aamuauringon palvomista. Kokeile sinäkin joskus 10 minuutin joogaa aamulla. Sen pääsee helposti aloittamaan kotisohvalla vaikka Yogaiassa.

Lue myös:

Hyvät ystävät antavat meidän olla epätäydellisiä

Entä jos olenkin tullut tänne kirjoittamaan?

Ei tarvitsekkaan lähteä Thaimaaseen