Lempinäkymä asunnossamme ja viisaat pyykit /sisältää myös tämän tarinan opetuksen\

seinälautanen

Jättiläisen medaljongit ovat puhuttaneet täällä TiiPiissä aiemminkin /\ KLIK /\. Tai tarkkaan ottaen tuo isompi on päässyt kuvaan aikaisemmin. Pienemmän minulle bongasi eräs kirppiksiä ahkerasti kiertelevä ystäväni, joka on kyllä oikea aarre. Tykkään tuijotella seinälautasia ja niiden pinnalle piirrettyjä kuvioita. Tuijottaminen on samalla tavalla rauhoittavaa kuin piirtäisi mandaloita, silmät vaan seuraavat valmiiksi piirrettyjä kuvioita.

Kuvissa minulla on päälläni se yöpuku, jossa liikuskelen varsin vapaasti pitkin maita ja mantuja. Joudun vaan joskus taittamaan helman housunkaulukseen, kun harpon ympäriinsä milloin minkäkin asian perässä.

Säilytys, pyykkikori

Yhtenä päivänä huomasin, että olin pinonnut koreja, joista osa on niellyt pyykkejä, aika kivasti noiden medaljonkien alle. Pitihän se kamera sitten kaivaa esille ikuistamaan tilanne. Asettelin vielä Pisaran pyykit nätisti korin päällimmäiseksi. Siinä lepäävät Noshit, Lidllit, Marimekot, LIndexit ja Mainiot rauhallisesti samassa korissa. Eivät riitele yhtään, vaan kyhnöttävät kylki kyljessä tietäen, että karusellissa on kivempaa kimpassa ja odottavat jo seuraavaa kierrosta niin säyseinä ja suvaitsevaisina.

Viisaita pyykkejä!

Näkymä, sisustus, säilytys

Mikä oli tämän tarinan opetus? 

Jos harkitset ottavasi kissan, niin katsahdappas viimeisen kuvan oikeaan alalaitaan ja harkitse uudestaan.

Terveisin:

Repaleinen sohva vuodesta 2006 lähtien.