Luavan nahkakulho sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen (ja pieni ajatus kosmetiikasta)

*Postaus toteutettu yhteistyössä Luava Designin kanssa. 

Kuten kerroin antoi Luavan nahkakulho minulle potkun siivota vessaa. Näin sen heti parina arganöljy pullolleni, joka on tällä hetkellä ainut voide mitä kasvoihin käytän. Järki sanoo kosmetiikan suhteen, että mitä vähemmän tuotteessa on ainesosia, sitä parempi.  Arganöljy valmistetaan pähkinöiden sisältä tulevista manteleista ja se parantaa ihon elastisuutta ja korjaa huonokuntoista ihoa. Suosittelen kokeilemaan. Sillä voi myös hoitaa kynsinauhoja ja kosteuttaa hiuksia.

Taivaanrannan maalarina jätän aina välillä asioita lojumaan ympäriinsä, joten yritän erilaisilla kulhoilla ja säilytysastioilla hallita kaaosta. Kokeilen siis keräisikö Luavan nahkakulho vessassa lojuvat esineet syliinsä. Ja jos ne oikein tykästyvät toisiinsa ja aivoni oppivat antamaan käskyn laittaa esineet kulhoon, saa kulho jäädä asumaan vessaan ikiajoiksi, sillä sehän on pitkäikäinen ystävä, joka ei hevillä rikkoudu. 

Niin se vaan menee, että päivittäin käytettävät esineet jäävät pöydälle, joten parempi olisi, jos ne kokoontuisivat yhdessä röykkiössä, eivätkä sooloilisi ympäri tasoa.

Muistatte ehkä tuon kirppikseltä bongaamani kookosamppelin, jonka sijoitusta mietin kesäisessä postauksessa /\ KLIK /\ . Se on päätynyt vessaan pitelemään huolta muun muassa äitiyspakkauksessa tullessta lanoliinista, joka on vieläkin käytössä silloin tällöin huulivoiteena, kun en sitä enää rintojen suojaksi tarvitse. Paitsi nyt varmaan taapero puraisee minusta palan pois, kun pääsin sanomaan, ettei se ole kovassa käytössä.

Kuvaan pääsivät nuo ihan tavalliset pyyhkeet, vaikka olen vähän hurmioitunut Hamam-pyyhkeistä ja ne sopisivat tuohon erinomaisesti. Niiden aika taitaa kuitenkin olla joskus myöhemmin. Meillä on tällä hetkellä tasan kolme paria käsipyyhkeitä vessaan ja ne riittävät oikein hyvin tähän hetkeen. 

Ruskea nahkakulho sopii kyllä hienosti tuohon tason nurkkaan, vaikka ihanne kyllä olisi, ettei tasolla pyörisi niin paljon kaikkea tavaraa, vaan ne olisivat kaapissa. Kulholle löytyy siis monta käyttötarkoitusta. Sen voi sijoittaa oikeastaan mihin tahansa mihin tarvitsee esineiden kaitsijaa, sillä sen yksinkertainen kauneus ja neutraali väri eivät pistä silmään tai riko kokonaisuutta. Silti se on laadukkaan ja klassisen näköinen tuote. Sanoisin, että hyvä lahja melkein kenelle tahansa ja sama sanoma pätee myös muihin Luavan tuotteisiin.

Tuotteet eivät mielestäni todellakaan ole hinnalla pilattuja. Nehän ovat kotimaista käsityötä. Kaupan päälle saat vielä hyvän mielen suomalaisen yrittäjän tukemisesta.

Luavan tuotteita pääset ihailemaan tästä linkistä /\ KLIK /\.