MILLOIN PIDÄN ITSESTÄSI ENITEN?

Milloin pidän itsestäni eniten

Kun on herännyt päiviin, jolloin tuntee olevansa räkä poskella tai raastinrausta keuhkoissa, osaa arvostaa hyviä aamuja aivan eri tavalla. Eikö niin?

Hyvinä aamuina pidän itsestäni eniten. 

Hyvin nukutut kesäyöt ovat parhaita petamaan hyviä aamuja. Viime viikolla yhtenä yönä heräsin raastavaan ikävään. Ikävöin linnunlaulua ja raikasta kesäilmaa. Olisi tehnyt mieli avata ikkuna, antaa raikkaan ilman tulvia sisään ja kuvitella linnunlaulu.

Ehkä tekin rakastatte niitä aamuja kun on valoisaa jo valmiiksi? Linnut laulavat soljuvasti ja tiedät, että kun menet ovesta ulos, saattaa maa olla hiukan kostea, mutta aurinko paistaa täydeltä terältä ja koivunlehdet tuoksuvat. 

Milloin pidän itsestäni eniten

Hiukset ovat sotkuiset, mutta kun katsot peiliin, päätät ettet aio harjata niitä koko päivänä, koska ne nyt vaan sattuvat olemaan juuri oikeannäköiset. Ja peilistä katsoo ihminen kuulailla kasvoilla ja iloisilla silmillä. Sellaisina aamuina uskot, että voit saavuttaa kaiken ja tiedät, että Mauno Koivisto oli oikeassa sanoessaan:

"Olettakaamme, että kaikki käy hyvin!"

Paitsi, että hyvänä aamuna herätessään ei tarvitse olettaa niin, koska tunne siitä, että loppujen lopuksi kaikki tapahtuu niin kuin on tarkoitettu on niin vahva. Ihan sama mitä on edessä, ihan sama millainen myrsky taivaanrannan takana odottaa, kaikki käy hyvin. 

Milloin pidän itsestäni eniten

Olen huomannut, että mahdollisuudet hyviin aamuihin kasvavat, kun mieli on rauhallinen ja kerkeän aamulla joogata. Tänä aamuna onnistuin tekemään 10 minuutin harjoituksen ennen kuin menimme aamupalalle (kerkeäisin joogata puolituntia, jos heräisin aavistuksen aikaisemmin. Ihan vaan pieni vinkki itselleni!).

Ja kas, aurinko paistoi ja oli valoisaa jo valmiiksi. Lumi kimalsi ja kutsui meitä ulos.

Ja kun kuljimme auringonpaisteessa ymmärsin sen: Linnut laulavat joka tapauksessa ja hyvät aamut odottavat meitä. Aina emme vaan muista sitä.Mutta jos pimeimpänäkin aamuna onnistun kuvittelemaan linnunlaulun, muistuttaa se minua siitä, että olen hyvä tyyppi.

Ja hyviä tyyppeistä on vaikeaa olla pitämättä.

Milloin sinä pidät itsestäsi eniten ja olisiko mahdollista jollain tavalla lisätä niitä hetkiä?

P.S. Muista osallistua Mine Life Planner kalenteriarvontaan