MINE LIFE PLANNER – Inspiroivin ja monipuolisin kalenteri vuodelle 2018 (+kalenteriarvonta)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

* Kaupallinen yhteistyö/ Mine Life Planner/ Arvottava kalenteri saatu. 

Mine life planner

Bongasin Mine life Planner- kalenterin etsiessäni itselleni täydellistä vuosikalenteria, johon voisin kirjoittaa koko vuoden ylös ja joka auttaisi minua elämän- ja ajanhallintaan. Tärkeät kriteerit kalenterin valinnassa olivat: helposti täytettävä, inspiroiva ja kaunis, kohtalaisen kokoinen, reilusti tilaa merkinnöille ja suunnitelmille.

Kalenteriin pääsee tutustumaan sekä verkkokaupassa, että FB- sivuilla. (Linkit johtavat kalenterivalmistajan verkkokauppaan ja Facebook- sivuille)

Minen Life Planner kalenteri

Olen rakentanut itseni näköistä elämää Maaliskuussa 33 vuotta. Uudenlaisen suunnan elämäni sai vuonna 2015, kun sain ensimmäisen lapseni ja kehoni sai tarpeekseen homeista ja kemikaaleista. Siinä käydessäni läpi henkilökohtaisen elämäni tähän asti hirveimpiä ja ihanimpia vuosia, jalostui ajatuksenikin uuteen suuntaan.

Tajusin, että olen rääkännyt itseäni aivan suotta ja sen sijaan, että olisin antanut itselleni mahdollisuuden elää elämääni sellaisena kuin oikeasti haluan, olin takertunut turhaan ja ajanut kehoni ja mieleni siihen pisteeseen, että jonkun peikon on helppo päästä siihen käsiksi. 

Nyt kun olen selvinnyt pahimpien aikojen yli, en kaiken mutta pahimpien, näen tämän maailman hiukan eri valossa kuin ennen ja otan ilon irti pienistäkin asioista. Uskon, että tämä maailma halusi vastoinkäymisillä ohjata minua suuntaan johon olin jo koko ajan menossa ja vauhdittaa hiukan matkaani.

Ilman kaikkea kaikkea tapahtunutta, olisin kerennyt täyttää 100, ennen kuin opin kuuntelemaan itseäni ja kertomaan mitä haluan. Sanoisin, että maailma halusi minun ottavan täyden vastuun elämästäni. 

Ja tähän väliin on pakko hokea, että mitään en kadu. Elämäni on ollut varsin hyvää. Olen elänyt ihan onnellisena. Mutta kun tulee ajanjaksoja, jolloin on vaarassa menettää sen kaiken ja ilo menee piiloon, oppii arvostamaan asioita aivan eri tavalla. Olen kiitollinen siitä, ettei tielleni ole tullut mitään minut kokonaan kaatavia kauheuksia – uskon että sellaisiakin on olemassa – vaan olen kohdannut vastoinkäymisiä, joista jaksan nousta.

Luulen, että jokaisen ihmisen elämässä tulee tai ainakin pitäisi tulla, joskus käännekohtia, jotka muokkaavat ja jalostavat meitä ja ajatusmaailmojamme, ja uskon myös, että ihmisen on itse tehtävä kaikkensa onnensa eteen. Mentävä eteenpäin ja kehityttävä. On mahdollisuus jäädä odottamaan, että maailma kantaa eteemme aarteen, tai ottaa lapio käteen ja kaivaa aarre itse maasta ylös.

Minä päätin taas kaivaa aarteeni ylös, aivan sama millaisia kiviä maa tarjoaa ja siksipä olenkin tässä. Kirjoittamassa tätä ihanaa blogia (Olen vuodesta 2005 halunnut kirjoittaa blogia, mutta ollut liian kiireinen ja pelokas tehdäkseni sen) ja kertomassa teille tästä ihanasta Mine life planner- kalenterista, jonka avulla aion tehdä tästä vuodesta oman näköiseni.

Mine Life Planner, kuukausinäkymä

Etsin tälle vuodelle kalenteria, jossa olisi paljon tilaa, sillä tulevaan vuoteeni kuuluu työt, treenit, jossain vaiheessa lapsenhoitokuviot ja tämän blogin kirjoittamistakin yritän vähän suunnitella (Ihan vaan koska haluan kehittyä myös tässä harrastuksessa).

Työni ovat aika vaihtelevia tällä hetkellä: ohjaan sirkustreenejä ja pidän lasten liikuntatunteja liikuntaseurassa, pidän omia luovan liikunnan kursseja ja teen konsulentin/ promoottorin keikkoja silloin tällöin. 

Niin ja sain alkuvuodesta hienon mahdollisuuden kirjoittaa artikkeleita Keskiviikko- lehteen. Sen lisäksi yritän vähän suunnitella omia treenejä viikolle, sillä olen huomannut, että ne toteutuvat todennäköisimmin, jos ne ovat jossain ylhäällä.

Merkattavaa siis riittää ja tässä kalenterissa onkin tarpeeksi tilaa, sekä töille että harrastuksille ja kaikille muillekin merkinnöille ja ajatuksille.

Mine life planner

Kuukausi alkaa hienolla kuukausinäkymällä, johon voi hahmotella kokonaisuuden. Sen jälkeen avautuvat viikkonäkymät, joissa on tilaa hurjasti ja vielä vähän enemmällekin.

Olen päätynyt merkkaamaan työvuorot ja tärkeät menot yläsarakkeisiin ja harrastukset (blogi ja treeni) alasarakkeisiin. 

Viikkonäkymään sisältyy myös tehtävälista ja viikon tärkeimmät tavoitteet, jotka minulla liittyvät tällä hetkellä työhön, treeniin ja Hyvän mielen vuosi- tehtäväkirjan viikottaiseen teemaan.

Tämän viikon tavoitteet olivat siis kyynärkässäritreenaus, hahmota tilanne- sivujen täyttö ja liikunta- ja sirkusryhmiin liittyvät mainokset. Niin ja viimeisenä lukee isolla: OLE JA ULKOILE!

Mine life planner, inspiroivat kuvat
Mine life planner, inspiroivat kuvat

Kalenteri sisältää taidokkasta ja inspiroivaa kuvitusta ja kuukausittainen mietelause saa ajattelemaan omaa elämää ja suuntaa, jonne sitä haluaa ohjata. Minulle on tärkeää, että kalenteri, jota käsittelen jokapäivä koko vuoden on visuaalinen, inspiroiva ja toimiva.

Mine Life Planner ajaa hienosti sen asian ja toivoisin, että useammat löytäisivät tämän Suomessa painetun  ja tehdyn kalenterin, sillä se on paljon muutakin kuin kalenteri monipuolisen sisältönsä ansiosta.

Mine life planner, taulukko

Kalenterissa on myös taulukkosivu, johon yrittäjä voi merkata talousasioita ja projekteja. Itse mietin olisiko aihetta pitää omaa taloutta vähän silmällä. Kaikki menee tällä hetkellä kädestä suuhun, mutta ehkä oman talouden parempi hahmottaminen auttaisi näkemään mihin kaikkeen rahaa kulutan ja miettimään vähän priorisointia raha-asioissakin.

Oikeastaan voisin merkata siihen omien kevytyrittäjänä pitämien liikuntatuntieni tulot ja menot. Ja ylipäänsä se, että näkisin yhdellä sivulla mistä rahaa tulee ja mihin se menee voisi auttaa hahmottamaan paremmin raha-asioita. Olen siinä mielessä mummo, että ymmärrän parhaiten sen minkä kirjoitan kynällä ylös.

Mine life planner pöydällä

Viimeisillä sivuilla on tilaa omille suunnitelmille, yhteystiedoille ja tunnuksille, ja sieltä löytyy myös vuosikello ja oma sivu juhlille, jonka pyhitän ihanan P:n 3- vuotissyntymäpäiville loppukesällä. Niin ja unelmille ja niiden toteuttamiselle on varattu oma tila ja se on aivan mahtavaa.

Kuten huomaatte, olen jo kiintynyt omaan kappaleeseeni, jonka tilasin vuoden vaihteessa – koska halusin niin palavasti päästä käsiksi vuoteen 2018 – niin paljon, etten laske sitä kädestäni. Ehdotin blogiyhteistyötä kalenterin suunnittelijalle ja sainkin teilleyhden kappaleen arvontaan.

Tässä arvonnan säännöt:

/\ Jätä tämän postauksen alle kommentti miksi juuri sinä haluaisit kalenterin itsellesi. 

/\ Jos haluat, tykkää FB- sivuistani.

/\ Kolmen parhaimman perustelun joukosta arvotaan voittaja.

Raati, johon kuuluu minä ja kaksi muuta henkilöä valitsee kolme parhainta kommenttia, joiden kesken palkinto arvotaan. 

Muutos! Kolme ulkopuolista henkilöä valitsee parhaat kommentit, joista arvotaan voittaja.

/\ Arvonta sulkeutuu 31.1, jolloin voittajan nimi julkistetaan.

Mine life planner tarrat

Että ei nyt sitten muuta kuin kirjoittamaan kommenttia ja keksimään perusteluja sille miksi juuri sinä tarvitsisit kalenterin.

Rentouttavaa perjantai- iltaa!

P.S. Verkkokaupassa on menossa kalenterin kevättarrojen loppuunmyynti ja jos olet yhtä malttamaton kuin minä, voit tilata sieltä kalenterin itsellesi.

Katso myös toinen hyvä kalenterivaihtoehto.