Minne nyt? - Kouvolan Matkamessut

Matkustaminen, Thaimaa, Kamala

Ajelin yhtenä päivänä sirkuksesta kotiin ja silmiini sattui tien yllä leijuva plakaatti Kouvolan Matkamessuista. Kiinnostuin siitä, sillä säännöllisin väliajoin mielessäni käy ajatus matkustamisesta. Koska olen joskus horissut jotain unelmista /\ KLIK /\, niin voisin lähteä herättelemään omia matkustusunelmiani Kouvolan ensimmäisille matkamessuille.

Pienen penkomisen jälkeen selvisi siis, että 30- vuotias Kouvolan Matkatoimisto Oy on päättänyt juhlia taivaltaan järjestämällä messut yhteistyössä #VisitKouvolan ja Kouvolan Yrittäjien kanssa. Messut kokoavat yhteen Suomen tärkeimmät matkailualan toimijat ja paikalliset matkailuyritykset. Yritykset esittelevät Kouvolan ja sen lähiympäristön tarjoamia matkailumahdollisuuksia. Rakastan kotimaan matkailua, joten kiinnostaa kyllä mitä on jäänyt huomaamatta.

Messuilla on huikeita matkatarjouksia ja erilaista ohjelmaa ja arpajaisia. Tietenkin yritän voittaa liput Berliiniin, enkä panisi pahakseni pientä rentoutuslomaa kylpylässä. Voisikohan sieltä voittaa sellaisen? Koska paikalla on myös Harry Hylje ja Ville Viikinki, taidan napata ainakin Pisaran messuseurakseni. Parempaa puoliskoani joudun todennäköisesti houkuttelemaan mukaan.

Bangkok, Thaimaa, Matkustaminen

Edellisestä ulkomaan matkastani – Ruotsia ei lasketa – on jo yli kolme vuotta. Matkustin silloisen luokkakaverini kanssa Thaimaaseen. Se nainen jäi sille tielle puoleksi vuodeksi opiskelemaan ja minä ylitin itseni selviämällä Kathusta yksin kotiin. Painin höyhensarjassa ulkomailla matkustamisessa, mutta olisi mukavaa silloin tällöin tutustua uusiin maihin.

Nyt kun minulle on valjennut viimeinkin ainakin osa elämän totuudesta, voin hyvillä mielin suunnitella matkaa jonnekin kauemmas. Olen täysin varma, ettei elämän arvoa mitata materiassa, vaan se arvo on ihan jossain muualla. Sydämessä veikkaisin, ja sydämeenhän ne elämykset kertyvät pieniksi näkymättömiksi hohtaviksi helmiksi. Kun sydämestä ei ole enää mitään jäljellä, ja olemme maatuneet meren mullaksi, putoavat helmet hohtavaan lankaan, joka ripustetaan jonkun tärkeän kaulaan. Hän sitten kuljettaa elämyksiäsi kaulallansa ja lisää siihen omansa, kun on sen aika. Ja niin edelleen.

Huomaatko? Elämyksistä kertyy loputon helminauha, jonka arvo ei laske koskaan. Jäämme elämään elämyksissä, ja niistä syntyvät muistot. Jos joku tässä elämässä on tärkeää niin hyvät muistot. Matkustamalla lähelle tai kauas voi lisätä yhden helmen nauhaansa ja sillä tavalla lisätä rikkauksiaan.

Meri, Matkustaminen, Thaimaa, Kamala

Ajattelin jatkossa, että voisin alkaa vinkata teille mielenkiintoisista tapahtumista Kouvolassa, tässä lähiympäristössä ja miksi ei muuallakin. Se ehkä pitäisi minutkin hereillä, eikä mitään niin tärkeää kuin Erik Bruunin lintunäyttely, josta puhuin tässä postauksessa /\ KLIK /\ pääsisi lipumaan ohi. 

Ai niin! Messut järjestetään 12.11.2016 klo 10.00-15.00 Kouvolan Kaupungintalon Juhlasalissa ja Lämpiössä, ja tästä /\ KLIK /\ pääset Kouvolan matkatoimiston sivuille katsomaan messuohjelman ja löydät muutakin mielenkiintoista infoa tapahtumasta.

Nähdään siellä!

Kuvituksena kuvia kolmen vuoden takaiselta Thaimaan matkalta.

Tiedot matkamessuista löysin täältä /\ KLIK /\ ja täältä /\ KLIK /\