Myssymummot ja muita pehmoisia ajatuksia

TiiPii, Käsi, Mustikat

/\ Synttärikutsut

Pian hän täyttää kolme ja niin kliseistä kuin se onkin niin en meinaa uskoa sitä. Pisara piirteli kutsut ja minä aion jatkaa ne valmiiksi. Mielestäni on hauska miettiä syntymäpäiville teemaa ja kaikkien astronautti, teletappi ja muumi (Viime vuonna hänellä oli muumisynttärit) keskustelujen jälkeen homma on halllussa.

/\ Aamujoogat

Aamujoogat laskevat verenpainetta ja seestyttävät mieltä. Tosin nyt alkaa huomata, että välillä tuntuu siltä kuin olisi niellyt neljäsosan harjanvarresta ja muistaa mahan olemassa olon. Oloni on ollut kummallisen kevyt ja usein olen jopa unohtanut koko vatsan olemassa olon. Pyöräillessäni töihin satun sitten vilkaisemaan kiiltävää näyteikkunaa ja hämmästyn, kun huomaan, että se tosiaan on olemassa. Taidan siirtää vielä ison peilin ostamisen raskauden jälkeiseen aikaan niin sekään ei sitten muistuta muumimamma- lookista.

TiiPii, Naava

/\ Raskaus

Rakastan todella vatsassani asuvaa vauvaa, mutta raskaana oleminen ei ole lempipuuhaani. Olen kyllä miettinyt, että olisiko kaiku eri, jos puhuttaisiinkin raskauden sijasta keveydestä. Oloni on ajoittain jopa kevyt ja käännän koko ajan ajattelumalliani raskaudesta positiiviseksi. Ehkä se onkin syy kevyeen oloon? 

Odotan kyllä saavani hänet rinnalle tuhisemaan, mutta rakkaat hormonit, pyydän armollisuutta teiltä ja yöltä. En millään jaksaisi sitä heittelyä ja zombiksi muuttumista. Kai harjoittelukin tuottaa tulosta ja tämä toinen kierros menee rutiinilla?

/\ Kesäretket

Kesäkaupungit Porvoo ja Lappeenranta on katsastettu, mutta tällä kertaa kuvat päätyvät vain kotialbumiin. Onneksi lähimatkailulähettiläs Olivia kirjoitti Lappeenrannan hiekkalinnoista hyvän artikkelin, johon kannattaa tutustua. jos tie vie hiekkalinnoille. Ja Enna tarinoi Porvoosta omassa blogissaan.

Pisara ajoi kaksi kierrosta Lappeenrannan sataman pienessä junassa ja toisella kierroksella äiti oli niin rohkea, että uskalsi päästää hänet yksin junan kyytiin. Hyvä äiti! <--Kuinkakohan kauan itsestään kolmannessa persoonassa puhuminen jatkuu?

TiiPii, Kallio

/\ Ensi viikon suunnitelmat

Ensi viikolla olisi keskityttävä ainakin siivoamiseen ja metsäänkin pitäisi päästä, sillä sieluani on nyt häiritty tarpeeksi. Muutama ompelutyö täytyy saattaa loppuun, sillä taitoni ei vielä ole niin timanttisessa terässä, että fiksailuilta vältyttäisiin.

Ja niin hullulta kuin se tämän helteen keskellä kuulostaakin niin olen alkanut jo salaa siirtyä syksyyn – Ehkä yritän nopeuttaa vauva syntymistä? – ja ajatellut pehmoisia myssyjä.

/\ Myssymummot

Tämä postaus päättyy siis myssymummoihin, jotka neulovat Myssyfarmin tuotteita. Konsepti on niin kertakaikkisen pehmoinen, eikä syksyn ajatteleminen tunnu lainkaan pahalta.

Nyt kuitenkin ensi viikkoon!