PUHELINPÄIVÄKIRJA /\ Ruokaa, treeniä, ekoglitteriä ja mukavuusalueelta poistumista

TiiPii

Koukutun helposti kuvienjakopalveluihin ja siksi olenkin esimerkiksi Instagramiin täysin koukussa. Tykkään katsella maailmaa linssin läpi ja kuvien kautta. Otan myös jonkun verran kuvia puhelimellani ja ajattelinkin, että voisin jakaa niitä myös täällä. Muistan hyvin tapahtumia kuvien kautta ja uskon, että tekin siellä ruudun toisella puolella saattaisitte tykätä näistä kuvapostauksista. 

Koitan tehdä kuvakollaaseja kuukausittain ja poimia parhaat puhelinkuvat, sillä minusta on kiva, että kuvat jäävät kollaaseina kovalevylleni. 

Heti ensimmäisestä kollaasista huomaa, että elämäni pyörii ruoan ympärillä. Ensimmäinen muki kertoo aamusta, jolloin heräsin hiljaisuuteen erään ystäväni luona. Oli aivan ihana nauttia illalla kavereiden seurasta, suunnata ulos ja seuraavana aamuna herätä hiljaisuuteen. Olen huono alkoholinkuluttaja nykyään, mutta joskus on kiva nauttia lasi tai kaksi kavereiden kanssa. On todella piristävää tuntea joskus olevansa erillinen henkilö lapsesta ja mitä vanhemmaksi hän tulee, sitä enemmän saan taas omia vapauksia. Kotiin tullessa sitä nauttii ihan erilailla lapsen seurasta ja jaksaa olla riittävän hyvä äiti.

Olen todella ylpeä kerätyistä pihlajan- ja marja-aronianmarjoista ja laitankin niitä aina silloin tällöin smoothieeseen ja puuron sekaan. Koska mehustaminen on ollut menneenä kesänä IN, olen myös pakastanut omenoista puristettua mehua tuoreeltaan ja heittelen välillä omenamehu jääkuutioita smoothien sekaan.

Oikeassa yläkulmassa on inkivääri-sitruunavesi maitohorsmalla ja siankärsämöllä. Sattui niin, että kerran luontaistuotekaupassa löysin alehyllystä maitohorsmaa, siankärsämöä ja sianpuolukkaa. Koska viime kesänä innostuin villiyrteistä, oli nämä löydöt kullan arvoisia.

Myös Pisaralle maistuu tuorepuristettu mehu yllättävän hyvin ja yhtenä päivänä hän kerkesi tehdä oman ruokastailauksensa keittiöntuolille, kun vilkuilin muualle. Enkä tietenkään voinut olla muuta kuin ylpeä. Katsokaa nyt miten ihana siitä stailauksesta tuli ja miten ihana kuvan siitä otimme. 

TiiPii

Koska nautin kauniiden kuvien katselemisesta, tilasin itselleni kesällä asuntomessuilla Dekolehden. Pitkään olen tilannut pelkästään luontolehteä, mutta ajattelin, että on aika ruokkia taas omaa visuaalista silmää sisustuslehdellä.

Joogamatolle kerkeän silloin tällöin kotona, kun avaan tietokoneen ja katson ohjatun tunnin Yogaiasta. Lisäksi venyttelen välillä Pisaran kanssa ja käyn treenaamassa eräiden mahtavien akrotyyppien kanssa pariakrobatiaa ja acroyogaa tatamilla.

Selfienotto harjoitukset jatkuu ja sainkin yhtenä päivänä napattua itsestäni ihan kivan kuvan, vaikka ei se vieläkään ihan hirveän luontevalta tunnu, enkä tiedä tarviiko edes tuntua. Välillä haaveilen kuvauskaverista, jonka kanssa voisi käydä ottamassa joskus kivoja kuvia vaikka metsän keskellä.

Mainitsemisen arvoisiksi asioiksi koen myös sen, että löysin ekoglitteriä yhdestä verkkokaupasta ja onhan se nyt sairaan siistiä, että pystyy edes yhdellä valinnalla vaikuttaa vesistöjen saastuttamiseen muovilla. Kyllä siinä nimittäin pieni ristiriita on, että rakastaa kimallusta ja glitteriä, mutta inhoaa muovia. Kiitos siis ekoglitteristä. Se biohajoaa ja on tehty selluloosasta, joten on se ainakin huomattavasti parempi vaihtoehto kuin ihan tavallinen kimallus.

Kävin myös yhdessä sirkusaiheisessa koulutuksessa taannoin ja olin melkein yhtä hileinä uudesta Bohon kynsilakasta kuin ekoglitteristäkin. Koulutuksessa kohtasin taas todellisuuden ja huomasin, että olen kuin peura ajovaloissa joutuessani pois mukavuusalueeltani. Englannin puhumisessa olen kuitenkin jo rohkeampi kuin ennen ja ymmärrän kuitenkin hyvin. Isommassa joukossa ihmisiä menen vaan välillä paniikkiin, sillä olen parhaimmillani kahden keskisissä keskusteluissa. Mutta mutta. Tiedän, että pitäisi vaan rohkeammin osallistua keskusteluihin ja tykkäänkin välillä haastaa itseäni tuossakin lajissa. Ha, siinäpä taas yksi syy miksi pitäisi matkustella enemmän.

En nyt keksinyt tälle mitään muuta otsikkoa kuin puhelin päiväkirja, joka kuulostaa vähän mummomaiselta, mutta alkaahan se vanhuuskin jo uida luihin ja ytimiin kolmenkympin jälkeen. 

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hyvä viikonloppu. Huomenna on vielä aikaa levätä ja valmistautua uuteen viikkoon. 

Nähdään taas pian täällä <3