Romurautalinnut

Aika, siitä on jo sanottu kaikki: sitä ei koskaan ole liikaa, se on rajallista, liian rajallista, ja jokaiselta se on jonain päivänä ohitse. Äidiltä saadut metallipurkit, niitä on kaksi, eivät ole pelkästään toimi pelkästään säilytysrasioina, vaan myös muistutuksena siitä, että aikaa on arvostettava. Vaikka se juoksee hullun lailla eteenpäin, ja minä välillä sen mukana, erona entiseen on se, että pystyn hengittämään. Tajuan ottaa aikani! Pysähtyä!

Romurautalinnut kuuluvat lintukokoelmaani, jonka jäsenistä yksi asuu kellon päällä /\ KLIK /\ ja toinen vartioi tasolla olohuonetta /\ KLIK /\. Ne on kaikki lentäneet meille Casamista /\ KLIK /\, joka on Kouvolankadulla kauppakeskus Valtaria vastapäätä sijaitseva hurmaava ja persoonallinen lifestyleliike Kouvolan keskustassa.

Vihreää tämä kombinaatio tarvitsisi. Jotain roikkuvaa, joka soljuisi heksagoni- hyllyjen laidoilta lattiaa kohti. Sen ei tarvitsisi olla mitään kovin runsasta, joten askeettisen luonteen omaavalle viherkasville olisi töitä tarjolla. 

Aika kuluu ja sisustusmakuni pelkistyy sen mukana aina vain askeettisempaan suuntaan. Jos tätä länsimaista elämäntyyliä ja tavaranhaalimista voi askeettisuudeksi kutsua. Ja vaikka aina höpötän siitä vallitsevasta seesteisyydestä ja harmoniasta niin jonkinlaista rauhaa tässä tänä iltana on ollut ikävä. Sellaista, joka laskeutuu kehoon, mieleen ja sitä myöten kotiin.

Uskon, että se löytyy luonnosta!

P.S. Tämä postaus on kirjoitettu sydämellä romurautalintuja ja Casamia kohtaan. Linkitin Casamin sivut tänne jakaakseni vilpittömän ilon hurmaavasta lifestyleputiikista teidän lukijoiden kanssa. Koska tämän postauksen rivitila ei riitä kertomaan, miksi eksyn Casamiin aina uudelleen uudelleen, niin päätin juuri äsken omistaa sille postauksen lähipäivinä, jos minut päästetään sinne kameran kanssa sisään.