Tunnistepilvipallero

Pilvet leijailevat milloin minnekin, joten tunnistepilvipallerokin elää blogin mukana. Olen luvannut kirjoitella näistä tunnisteista jo aikaisemmin /\ KLIK /\. Lisäilen vanhoihin postauksiini tunnisteita päivittäin, joten pilvi kasvaa koko ajan. Luulin joutuvani karsimaan, mutta pääsenkin lisäilemään. Jes, jes, jes!  Alla on blogini tageja eli tunnisteita, joita klikkailemalla tuolta oikeasta sivupalkista näet aina kyseisen kategorian postaukset. Eli jos sinua ei kiinnosta filosofinen puoleni, voit ohittaa jorinani klikkailemalla muita tunnisteita. Jos taas rakastat ajatusteni lukemista, niin kyseistä tunnistetta klikkaamalla näet pelkästään filosofiset pohdintani. Mahtavaa, eikö?

Tässä blogin kategorioita:

Yhden ihmisen filosofiaa – Ajatuksia ja onnen etsimistä

Muotoilu & sisustus – Sisustuskuvia, design- ja kirpputorilöytöjä, stailattuja asetelmia

Luovuus – kummallisia projekteja

Luonto – luontokuvia ja metsäretkiä

Elämys – retkeily ja kulttuuri

Kuka olen? – Kuka olen, mitä teen, mistä olen kiinnostunut ja mistä kirjoitan

Tyyli ja pukeutuminen – Minityyliä ja kurkistuksia vaatekaappiini

Kantaminen – kantoreput ja -liinat

DIY – tee se itse juttuja

Pölinää – asiaa blogista ja yleistä pölinää kaikesta turhasta

Oikeasta sivupalkista pääset myös hyppäämään TiiPiin Facebook- ja Instagram- sivuille. Niitä seuraamalla pysyt ajanhermoilla ja näet kätevästi milloin blogini on päivittynyt. Lisäsin sinne Pinterestinkin, jota olen kyllä laiska käyttämään, mutta ehkä yritän aktivoitua. En varmana lupaa sen osalta mitään.

Jos haluat jättää kommentin tänne blogiini, täytyy sinun kirjautua Disqussiin sisään. Kun kerran kirjaudut on kommentointi sen jälkeen helpompaa. Voit toki jättää jälkesi myös FB- tai Instagram-profiileihini. 

Jos olet laiskiaisen tuulella, voit klikata artikkelin lopussa olevaa tähteä, joka kertoo siitä, että pidit postauksestani.

Jos et jaksa tehdä mitään näistä, se ei haittaa.

Jos nyt sait informaatioähkyn niin lepää hetki, juo kahvia tai teetä ja palaa blogiini huomenna, ylihuomenna tai ensi viikolla, kun olet toipunut.

Olen kiitollinen, että luet ja seuraat matkaani <3 

P.S. Oli tiukkaa kirjoittaa näin asiapitoista tekstiä, kun olisi tehnyt mieli taas runoilla.