TIIPII JOULUKALENTERI /\ LUUKKU 11 /\ Joululahjaideoita luonnollisuutta rakastaville

TiiPii Joulukalenteri luukku 11

Venyttelyn jälkeen on aika lastata joulukelkkaan taas muutama lahja. Luukusta 11 paljastuu joululahjaideoita luonnollisuutta rakastaville.

Minulla on itselläni kaikki näistä tuotteista käytössä ja olen kokenut ne hyviksi. Linkit johtavat verkkokauppoihin, jos jollain on vielä tarvetta joululahjaostoksille. Verkkokaupoilla ei taaskaan ole osaa, eikä arpaa tässäkään luukussa.

TiiPii Joulukalenteri, Konjac sponge

/\ Konjac Sponge – Luonnollinen kasvojenpesusieni

Konjac Sponge on Konja- kasvin juurista tehty täysin luonnollinen sieni kasvojen ihonhoitoon. Sillä voi puhdistaa ja kuoria kasvoja. Se syväpuhdistaa ja kuorii kasvoja hellävaraisesti ja jättää suojaavan kalvon ihon pinnalle. Sieniä on saatavana kaikille ihotyypeille.

Törmäsin itse Konjac Spongeihin muutamia kuukausia sitten, kun etsin luonnollisia vaihtoehtoja kasvojen hoitoon. Ennen Konjac Spongea käytin Meinebase mineraalisuolaa satunnaisesti ihoni hoitoon, mutta huomatessani, että ihoni allkoi vaatia enemmän hoitoa, päätin kokeilla sientä. Valitsin itselleni nyt talvikuukauksiksi ihoa kosteuttavan aloeveraa sisältävän sienen, sillä huomaan pientä kuivumista erityisesti otsalla silloin tällöin

Sienen annetaan ensin liota lämpimässä vedessä. Pesen yleensä hampaat sillä aikaa, kun sieni kosteutuu. Liotuksen jälkeen sieni puristetaan käsien välissä kuivaksi ja sillä hierotaan kierivin liikkein kasvot puhtaaksi. Samalla kun kasvot puhdistuvat, verenkierto vilkastuu ja väsynyt iho virkistyy.

Sienet ovat luontoa säätäviä, kompostoituvia ja kierrätettäviä ja sopivat siksi hyvin ympäristöä kunnioittavien ja luonnollisuutta rakastavien joululahjapakettiin.

TiiPii Joulukalenteri ekoglitter

Ekoglitteri – Biohajoavaa kimallusta

Ekoglitter valmistetaan uusiutuvista luonnonvaroista. Sitä ei ole testattu eläimillä ja se on myrkytöntä ja vegaanista. Glitteri sopii luomiin, hiuksiin, kasvoille tai vartalolle. Sen voi kiinnittää vaseliinilla, mutta itse suosin kuusenkerkkävoidetta. Levityksen voi tehdä siveltimellä tai sormilla.

Biohajoava glitter on mielestäni vuosituhannen paras keksintö. Rakastan glitteriä ja kimallusta, mutta kaivaahan ne pienetkin muovihileet vähän mieltä.

Ekoglitterillä voi kuitenkin kimaltaa hiukan luonnollisemmin ja siksi se sopiikin kaikkien kosmetiikkaa rakastavien joulupakettiin.

TiiPii joulukalenter, kuusenkerkkävoide

Kuusenpihka- mesiangervovoide - Luonnollista apua särkyihin

Kuusenpihka- mesiangervovoide lievittää särkyä ja tulehduksia. Sitä voi käyttää myös kramppeihin kihtiin ja levottomiin jalkoihin.

Ostin tämän voiteen Kuusankosken joulumarkkinoilta, joten vielä en ole kerennyt testata. Myyjä antoi vinkin, että sen sitä voi päänsäryn yllättäessä hieroa ohimoille ja laittaa päälle kylmän pyyhkeen, joka tehostaa sen vaikutusta.

Myös pelkkä kuusenpihkavoide on monikäyttöinen, sillä se edistää verenkiertoa, poistaa tulehduksia ja suojaa limakalvoja bakteereilta, ja käy siksi moniin eri käyttötarkoituksiin kuten erilaisten haavojen hoitoon.

Suomalaiset ahmivat muutenkin särkylääkeitä, joten mikä olisikaan parempi lahja kuin luonnollinen särkylääke ympäristön ystävälle.

/\   /\   /\

Joulukalenterin 11.luukku sulkeutuu nyt. Tule taas katsomaan milloin TiiPiin ailahteleva joulukalenteri avaa seuraavan luukunsa <3