TIIPII JOULUKALENTERI /\ LUUKKU 17 /\ Etsi itsellesi hieno kynä

 *Avaa luukku 1, luukku 2., luukku 3, luukku 4, luukku 5, luukku 6, luukku 7, luukku 8, luukku 9, luukku 10, luukku 11, luukku 12, luukku 13, luukku 14, luukku 15, Luukku 16

Luukussa 17 joulukelkan keula suunnataan jo ensi vuoteen. Etsi itsellesi hieno kynä ensi vuoden kalenteria varten. 

Olen jo bongannut itselleni lähes täydellisen kalenterin ja tämän kynän löysin jo ennen kuin tiesin kalenterin olemassaolosta mitään. Tavarani ovat vähän liian usein hukassa ja ajattelin, että tuo ihana nalle on sen verran huomiota herättävä, että löydän sen helposti tavarakasojen alta. 

TiiPii joulukalenteri Luukku 17

Siinä mielessä olen kyllä materialisti, että haluan tavaroiden, joiden kanssa vietän koko vuoden, kalenterin ja kynän (mikäli se pysyy tallessa), olevan minua miellyttäviä ja melkein täydellisiä. Ei tule sitten helposti houkutusta ostaa uusia.

Kalenteria ja kynää tulen tarvitsemaan ensi vuonna, sillä järjestykseen pitää laittaa ajatukset, työt, päivärytmi, pää ja varmasti puolessa välissä vuotta myös taaperon hoitohommat. Ja olen huomannut, että tarvitsen nyt muutamia suunnitelmia, jotta kerkeän myös liikkua. Voi olla, että tulen vielä jossain vaiheessa taas hiukan juoksemaankin, mutta tiedän, että samanlaista oravanpyörää siitä ei enää tule, sillä olen oppinut priorisoimaan.

Siitä miten aion onnistua, tulen varmasti kirjoittamaan tähän blogiinkin. Vaikka tekniikan ystävä olenkin niin kalenterin on oltava paperinen ja sitä paitsi olen lapsen myötä löytänyt tarrojen liimailun ilon. Lisäksi elämälleni on välttämätöntä, että minulla on oltava aina joku vihko, jonka kulmaan voi piirtää.

TiiPii Joulukalenteri Luukku 17

Kynä on siis jo ostettu, joten enää puuttuu kalenteri. Etsi sinäkin itsellesi hieno kynä ja kirjaile sillä suunnitelmia ensi vuotta varten jo ylös. 

Nyt suljen tämän luukun ja lupaan kertoa teille heti, kun saan kalenterin itselleni.

Hyvää yötä <3