TIIPII JOULUKALENTERI /\ LUUKKU 19 /\ Vinkki uuteen vuoteen!

  *Avaa luukku 1, luukku 2., luukku 3, luukku 4, luukku 5, luukku 6, luukku 7, luukku 8, luukku 9, luukku 10, luukku 11, luukku 12, luukku 13, luukku 14, luukku 15, Luukku 16, luukku 17, luukku 18

TiiPii Joulukalenteri Luukku 19

On helinää helskettä, vilinää vilskettä. Niin myös blogirintamalla. Jotta pääkin ei ala kilisemään paljastuu joulukalenterin 19:sta luukusta vinkki uuteen vuoteen ja linkki hyvin työstettyyn postaukseen. 

Vinkkini on:

Priorisoi!

Kun on paljon tehtävää pitää päättää mikä on tärkeintä; mikä tuo sinulle henkistä pääomaa ja mielihyvää. Ja joskus ehkä vähän rahaa.

Muista sitä mikä sinulle on tärkeää ja minkä asetat ensimmäiseksi jonossa, ei päätä naapurin mummo, eikä kukaan kaduntallaaja. Sen päätät sinä itse.

Ja linkkini on:

Joulumieltä paikallisilta paikallisille- postaus, jossa esitellään ensimmäiset kuusi mukaan lähtenyttä yrittäjää.

Tänään valitsin postauksen viimeistelynn lisäksi Pisaran kanssa ulkoilun ja kohta valitsen kaappien siivoamisen.

Valehtelin tässä postauksessa, kun sanoin, että kukaan ei asu kaapissa. Aion ehkä muuttaa sinne, niin paljon saan mielihyvää tavaroiden järjestelemisestä ja siitä, että tiedän missä paikassa mikäkin sijaitsee. Siivousfriikkiä minusta ei kuitenkaan saa, sillä usein asuntoni on kaaos. Sanoisin tätä yllättäväksi inspiraatioksi ja jos siivousinspiraatio iskee niin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin toimia. Hallitussa kaaoksessa on hauska elää.

Ja viimeisenä, mutta tärkeimpänä, valitsin ulkoilun Pisaran kanssa ja halaukset ja rauhallisen heräämisen.

Ja koko tämän luukun juju oli se, että jaan teille mieluummin tuplana tuon joulumielipostauksen, jonka eteen näin paljon vaivaa, kuin sen, että väännän nyt väkisin joulukalenterin luukun. Priorisointia parhaimmillaan.

Nyt ne kaapit ne odottaa minua.