TIIPII JOULUKALENTERI /\ LUUKKU 20 /\ Kurkistus joulukoriste rasiaan

  *Avaa luukku 1, luukku 2., luukku 3, luukku 4, luukku 5, luukku 6, luukku 7, luukku 8, luukku 9, luukku 10, luukku 11, luukku 12, luukku 13, luukku 14, luukku 15, Luukku 16, luukku 17, luukku 18, luukku 19

TiiPii Joulukalenteri luukku 20

Nyt ollaan niin lähellä joulua, että on aika kaivaa joulukoristeet esiin. Luukusta 19 paljastuu kurkistus TiiPiin joulukoristerasiaan.

TiiPii Joulukalenteri Luukku 20

TiiPiin joulukoristerasia on pieni ja metallinen ja se on saatu viime jouluna eräältä ystävältä. Sen sisällä oli betoninen pikkulintu joka istuu nykyisin tv-tason alla. Ja siitä tuleekin mieleen hassu sattuma, sillä samana jouluna kun omasta paketistani paljastui betoninen pikkulintu, olin kääräissyt juuri saman ystävän pakettiin betonisen pikkupupun. Sinä jouluna taisimme olla samoilla aaltopituuksilla.

TiiPii joulukalenteri Luukku 20

Vaikka laatikon sisältö on pääosin valkoista, metallista ja kiiltävää, asuu siellä yksi tonttu. Sen on tehnyt ensimmäinen kummityttöni, joka on aika taitava piirtämisessä ja kaikenlaisessa askartelussa.

TiiPii Joulukalenteri Luukku 20

Eikä tonttu olisi mitään ilman pupua, jonka löysin kerran käsityömarkkinoilta. Sen piti päätyä paketin koristeeksi, mutta se oli niin söpö, että jäi kuitenkin asumaan joulukoristerasiaan. Viime vuoden joulukalenterista tutut kuivatut appelsiinit ovat myös vielä lahjarasiassa.

TiiPii Joulukalenteri Luukku 20

Ja pöllö, se lensi rasiaan Dreamsin joulumaailmasta. Ja onhan se aika unelma joulukoristeeksi.

Sitten on vielä se itsetehty lumisadepallo viime vuoden joulukalenterista ja muutama valoköynnös, jotka koristavat kyllä kotia koko pimeän ajan. 

Luukku 20 sulkeutuu nyt. 

Rauhallista joulua!