TIIPII JOULUKALENTERI /\ LUUKKU 23 /\ Pieni pupu ja joulukuusi

 *Avaa luukku 1, luukku 2., luukku 3, luukku 4, luukku 5, luukku 6, luukku 7, luukku 8, luukku 9, luukku 10, luukku 11, luukku 12, luukku 13, luukku 14, luukku 15, Luukku 16, luukku 17, luukku 18, luukku 19, luukku 20, luukku 21, luukku 22

TiiPii Joulukalenteri Luukku 23

Luukusta 23 paljastuu joulukuusi ja kurkistaa perinteinen joulupupu, joka esiintyi jo viime vuonna tässä joulukuusiperinteestä kertovassa postauksessa.

TiiPii Joulukalenteri Luukku 23
TiiPii Joulukalenteri Luukku 23

Ehkä juuri viime vuonna lukemani artikkelin takia, joulukuusemme on tänä vuonna trooppinen röykkiö. Kaupunki oli karsinut pensasaitaa ja minä siitä sitten keräsin  muutaman tienviereen jätetyn oksan kyytiin. Mietin vähän aikaa, että teenkö rikoksen, kun vien oksia, mutta päätin ottaa riskin ja uskon, että virkavallalla on muutakin tekemistä, kun ottaa kiinni oksavarkaita.

Yksi uuden vuoden lupaukseni on, että luen Puiden salattu elämä- kirjan, jotta pääsen niiden sielunelämästä paremmin perilleja pupusta tulee blogin joulukalenterin vakiokasvo.

Suuntaan jo katsettani uuteen vuoteen, sillä tiedän, että se tietyllä tavalla tulee olemaan minun vuoteni. Vaikka ajattelin, etten tee enempää vuodatusta tästä vuodesta, niin voi olla, että kirjoitan muutaman sanan tulevasta. 

Haluan tulevana vuonna ainakin kaivaa kaiken mahdollisen potentiaalin itsestäni ulos, selvittää millainen oikeasti olen ja yrittää todella nauttia elämästä sellaisena kuin sen kuuluu olla. 

Luukut käy vähiin ja 23 sulkeutuu nyt.

Kiitos kun olet vielä mukana <3