TIIPII JOULUKALENTERI /\ LUUKKU 9 /\ DIY glitter tatuointi

  * Avaa luukku 1, luukku 2., luukku 3, luukku 4, luukku 5, luukku 6, luukku 7, luukku 8

DIY Glitter tatuointi

Kun joulukelkka on kuljettanut vuodelle 2018 kohdistetun kirjeen postilaatikkoon, suuntaa se kulkunsa jo pikkujouluihin. Luukusta 9 paljastuu itse tehty glittertatuointi.

Tarvitset: Ekoglitteriä, meikkisiveltimen, pienen palan jämäkkää paperia ja rasvaa, joka ei imeydy ihoon (käytin kuusenpihkavoidetta, myös vaseliini käy)

glitter tatuointi

/\ Leikkaa paperinpalaan sydänkuvio taittamalla se kahtia ja muotilemalla siitä puolikas sydän

/\ Kiinnitä pala haluamallesi paikalle ihoon.

Suunnitelmissani oli testata tatuointia itselleni, mutta koska Pisara huomasi homman hauskuuden, oli se tehtävä hänelle.

/\ Töpötä rasvaa sydämen sisään.

Glitter tatuointi
glitter tatuointi

/\ Täytä sydän glitterillä siveltimen avulla.

Ekoglitterit on mielestäni mahtava keksintö. Ne ovat myrkyttömiä, vegaanisia ja luonnossa hajoavia glittereitä ja testy kasviperäisestä selluloosasta. 

Pisara oli innokas auttaja glitterin levittämisessä ja jouduinkin hiukan korjailla lopputulosta, vaikkakin olenkin tosi ylpeä, että hän on aika taitava kaikissa pikkutarkkuutta vaatisvissa jutuissa.

Valmis glitter tatuointi
valmis glitter tatuointi
valmis glitter tatuointi

/\ Irrota muotti ja nauti työn tuloksesta.

Voitte ehkä arvata, ettei tatuointi taaperon jalassa kestänyt montaa minuuttia. Sydän tuotti meille iloa juuri sen hetken, kun oli tarkoituskin. Joissain ohjeissa lukee, että glitterin voi kiinnittää hiuslakalla varovasti. Itse en oikein pidä siitä ajatuksesta ja aloinkin miettimään, että toimisiko sokerivesisuihke sen sijasta.

TiiPiin joulukalenterin 9 luukku sulkeutuu nyt. Kun luukku on suljettu, huudetaan TiiPiissä JEE, sillä aikaero on nyt kurottu kiinni, ainakin hetkeksi, Joulusta ei aina tiedä, eikä elämä ole niin vakavaa, etteikö joulukalenterin luukkuja voisi avata kahta kerralla, vai mitä? Älkää siis suuttuko vaikka luukku joskus olisikin myöhässä.

Kiitos, kun avasit yhdeksännen luukun. Tule myös avaamaan luukku 10 huomenna.