YHDEN PÄIVÄN TO DO -LISTA eli miten taltutetaan päänsisäinen kaaos

To Do- lista

Hallitseeko päätäsi kaaos? Haluatko taltuuttaa sen? Niin minäkin. Alla askel, yhden päivän to do -lista, kohti kaaoksen kesyttämistä.

Yhden päivän eli perjantain To Do- lista

/\ Laskut

Poltin jo päreeni tässä vaiheessa. Tarkoitus on lähinnä tyhjentää tili rahoista ja lähettää muutama lasku laskutuspalvelun kautta. Puolet tehty.

/\ Luovaa liikuntaa- sähköpostit

Sähköpostien lähetys muutamalle uudelle osanottajalle. Odottaa.

/\ Sirkusmailit

Vastata sähköposteihin ja katsoa tuleet. Odottaa.

/\ Blogipostaus

Kirjoittaa postaus listoista. Kohta tehty.

/\ Tuntien tsekkaus

Katsoa suunnitelmista millä teemalla ajattelin ensi viikolla treenit vetää. Tehty.

Toivon To do -listasta apua päänsisäiseen kaaokseeni. Tällä hetkellä vedän neljänä päivänä viikossa treenit tai kahdet tai kolmet. Osa on sirkustreenejä, osa omaa luovaa liikuntaani, ja osa liikuntaseuran treenejä. Ja mikä parasta kaikki ryhmäni ovat tällä hetkellä alle leikkikäisille suunnattuja, vaikka vähän ikävöin kyllä jo koululaisiakin.

Kun treenejä on useammat tarkoittaa se neljänä päivänä johonkin lähtöä ja To do -listan tekemistä, sillä muuten päässäni vallitsee niin luova kaaos, etten itsekään pysy perässä. Puhuin jo aiemmin siitä, että päässäni on kypsynyt ajatus aikaisin heräämisestä ja kun tarkemmin rupesin ajattelemaan niin ymmärsin, että haluan olla askeleen edellä.

Haluan herätä aikaisemmin, jotta kerkeän näkemään auringon. Kun olen nähnyt auringon ja meditoinnut/ viettänyt hetken hiljaisuudessa, olen paljon energisempi. Energialla teen sitten hyvän aamupalan ja toivotan Pisaran tervetulleeksi uuteen päivään. Hyvän aamupalan voimin jaksamme sitten ulkoilla ennen ruokaa. Ulkoilun jälkeen on nälkä ja ruokailun aikana tai sen jälkeen pystyn tehdä muutaman jutun tietokoneella. Jos Pisara on kylläinen nukahtaa hän ihannetapauksessa ruokailun jälkeen ja tadaa voin vaikka joogata, kirjoittaa blogia, siivota tai suunnitella treenejä. P:n heräämisen jälkeen pystyn sitten rauhassa orientoitumaan treeneihin. Voimme testata alkubiisit ja joitakin temppuja ja sitten voin lähteä hyvillä mielin töihin. Töiden jälkeen voin sitten pimpottaa ovikelloa, jolloin sen takana on maailman paras aarre. 

Jos haluan, että edes osa päivistä sujuu yllä olevan mukaan, tarvitsen avukseni To do- listaa. Koska olen päättänyt haalia rahani freelancer- hommista, jotka toivon mukaan tulevaisuudessa lisääntyvät, on minun pysyttävä paremmin kartalla siitä, mitä tapahtuu minäkin päivänä. Vaikka äitiyslomani on loppunut aikoja sitten, olen elänyt ihanassa kalenterittomassa kuplassa viimeiset pari vuotta. Nyt minulla on kuitenkin kalenteria ikävä ja haluan tuoda oman osani ilosta tähän arkeen, joten tulevaisuudessa taidan aloittaa päiväni To do- listalla.

Perjantain ajattelin pyhittää sille, että saan sähköpostit ja muut ajantasalle ja katson suunnitelmistani mitä suurinpiirtein olen valinnut viikon treenien aiheiksi. Sitten minulla on viikonloppu aikaa metsästää mahdollisia välineitä tulevan viikon treeneihin. 

To Do- lista

Missä vaiheessa olen nyt?

Aloitin päivän tyhjentämällä tilini ja polttamalla päreet vakuutusyhtiöön ja raha-asioihin ylipäänsä. Ajattelin, että lähdemme Pappikallion luontopolulle taaperon kanssa lepuuttamaan hermojani. Sekin suunnitelma vesittyi. Päätin sitten hiukan meikata <--- En tykkää tuosta kummallisesta sanasta. Kun ei ole juurikaan meikannut puoleentoista vuoteen kuin joihinkin juhliin ja tärkeisiin tapahtumiin, näyttää ripsivälin jälkeen prinsessalta. 

Nyt istun tässä koneella ja aion pian lähteä ulkoilemaan. En pidä ollenkaan mahdottomana, että vedän vielä sen jälkeen kaksi kohtaa listasta yli.

Toivon, että lista auttaa minua saamaan osan päästäni ja organisointikyvystäni, joka on haihtunut lapselliseksi ruvettuani tuhka tuuleen, takaisin.

Olisiko aamuisista To do -listoista apua sinun arkeesi?

Lue myös:

Mietteitä ja kuvia metsäretkeltä

Millainen äiti haluan olla?

Vuosi kirjoittamista takana, onko mikään muuttunut?

Mikä saa minut hymyilemään tänään

Ajatuksia aavasta merestä ja kymmenen viestiä (aikuiselle) tyttärelleni

Päästä irti ja 31 muuta hyvää asiaa, jotka olen oivaltanut