TREENI-INTOA UUSISTA LEGGINSSEISTÄ

Treeni-into

Eräänä päivänä minä vain huomasin seisovani vanhojen ystävieni vieressä ja ihmetteleväni miksi koskaan olin jättänyt ne rauhaan. Tai en minä niitä koskaan ole hylännyt, mutta eivät ne muutamana viime vuotena ole olleet niin säännöllisesti käytössä. Kaiken muun keskellä, olen keskittynyt vaan perusliikuntaan treenien lisäksi, joissa on kyllä tullut vanteita käsiteltyä.

Aina, kun olen ne silloin tällöin kaapista kaivannut, olen miettinyt miksen työskentele niiden kanssa useammin. Meillä on pitkä yhteinen historia, jonka kuherruskuukausi oli kymmenen vuotta sitten opiskellessani sirkuskoulussa. Siitä se sitten aavistuksen hiipui, vaikka kyllä me säännöllisen epäsäännöllisesti olemme suhdettamme lämmitelleet.

Nyt olen taas valmis intensiivisempään suhteeseen ja kymmenen omaa ystävääni odottelevat uutta teippausta ja säihkettä.

TiiPii

Löysin treeni-intoa myös uusista legginsseistäni. Suomalainen Biancaneve valmistaa upeita treenivaatteita, jotka ovat suosittuja fittnestä harrastavien keskuudessa. Jostain syystä kyseinen merkki iski tietoisuuteeni vasta äskettäin. Tai muistan kyllä, että olen ennenkin ihaillut heidän vaatteitaan, mutten ole tiennyt, että merkki on suomalainen.

Koska en ennen ihania sulkalegginssejä omistanut yhtään kunnollisia treenilegginssejä niin päätin panostaa niihin. Ostan mielummin harvoin laadukasta kuin joka päivä liian edullisia tuotteita. Ensin tilasin vähän toisenlaisen kuosin, mutta kun sain tietää, ettei sitä kuosia ollut enää varastossa, päätin vaihtaa sen sulkiin.

Kun avasin paketin, en voinnut muuta kuin tuijottaa sulkakuosia, sillä niin kaunis se minusta on. Käytän joskus vanteita treenatessani shortseja, sillä nostoja harjoitellessa on paljaalla iholla paras pito. Houkuttelisin ihan hirveästi tilata vielä shortsitkin, mutta maltan vielä hetken mieleni. Puhumattakaan nyt siitä, että yksi avoselkäinen paita jäi ajatuksiini.

Ja jos ikinä enää pääsen/ joudun lavalle vanteideni kanssa, niin voisi esiintymisasuni koostua ainakin tästä bodysta ja se menisi myös mielestäni juhlapukeutumisen yläosana. Ainahan voin sitä paitsi rakentaa olohuoneeseemme estradin ja järjestää itselleni oman shown.

TiiPii

Sain muuten itseni kiinni yhtenä päivänä ajattelemasta, että jos minulla nyt olisi hyvä rahatilanne niin palkkaisin itselleni Personal trainerin, joka ymmärtää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin päälle ja rakentaisi minulle hyvän ohjelman omien treenailujeni tueksi.

Kaipaisin välillä selkeää ohjelmaa, jota noudattaa lihaskunnon ylläpitämisessä, enkä usko, että pieni petraus ruokavaliossa olisi pahaksi. Huomaan, että mieleni ja kehoni voi niin paljon paremmin kun se saa sille kuuluvan liikunta-annoksen ja aionkin sen sille tulevaisuudessa antaa. Tavoitteeni on siis terve jäntevä keho ja hyvinvoiva mieli.

TiiPii

Vaikka viime postauksessa taisin mainita jotakin tavaroiden karsimisesta, niin täytyy sanoa, että vaatekaappini tarvitsee vähän täytettä ja koin ihan järkyttävää materiaonnea uudesta puuvillaisesta kaulahuivistani ja näistä legginsseistä. Olisi mieli tehnyt vain liehutella kaulahuivia ympäriinsä, kietoutua siihen kokonaan ja ehkä saan venyttelyjä syvennettyä, koska haluan nähdä ihanan sulkakuosin läheltä ja tulee liikuttua enemmän ihan vaan siksi, että voi vetää nämä legginssit jalkaan. Vastuullisten yrittäjien tukeminen ainakin lisää omaa hyvinvointiani, kun ei tarvitse koko ajan miettiä, että saako kaikki tuotantoprosessin osapuolet oikeanlaista kohtelua.

Postausvälitkin on venyneet nyt parin päivän mittaisiksi, kun olen ottanut aikaa liikunnalle ja suunnitellut ensi vuoden luovan liikunnan kuvioitani. Mutta ja hei, ideoita on aika paljon, kunhan vaan saisin ne samanlaisina ulos kuin ajattelen. 

Palaan kuitenkin taas pian asiaan, sillä arkistoissa vuoroa odottaa ainakin yksi sisustuspostaus ja yksinkertaisen kokin ruokaresepti. 

Nyt ajattelin vielä meditoida ihan vähän ja hiukan venytellä. Kiitos, kun olet siellä ruudun toisella puolella <3

P.S. Jos haluat nähdä miltä legginssit näyttävät edestä ja takaa niin kurkkaa instagramini @tiipiiblog.

Lue myös muita liikunta-aiheisia postauksiani:

YHTENÄ ILTANA HYVÄN JOOGATUNNIN JÄLKEEN

15 MINUUTIN MEDITAATIOHARJOITUS: Älä vielä unohda aurinkoa

PIENET VARPAAT JA LUOVAA LIIKUNTAA

ÄLÄ LAKKAA LIIKKUMASTA

5 x NÄIN ALAN VOIMAAN TAAS HYVIN