Unelmia ja voimaannuttavia kuvia

Anna Niittykukkia- blogista /\ KLIK /\ haastoi meidät täällä tähtiboksissa jakamaan unelmamme. Unelmat, joissa mikä tahansa olisi mahdollista, eikä mikään rajoittaisi meitä. Ajattelin jakaa omani kanssanne. Ensimmäiseksi listasin unelmia, joita uskon kovalla työllä tavoittavani ja lopussa on niitä, jotka ovat mahdottomia, jotka riippuvat muustakin kuin itsestäni ja jotka vaatisivat aavistuksen onnea ja taikuutta toteutuakseen.

Porraskäytävä, unelmat

Jos eläisin unelmissani: 

/\ Haluaisin nähdä paljon erilaisia luontokohteita sekä Suomessa että ulkomailla. Haluaisin siis matkustella luonnon perässä ympäriinsä. Islannista olen haaveillut kauan ja Färsaaret kuuluu myös listalleni. Anna taisi unelmoida samoista kohteista.

/\ Haluaisin pienen asunnon merenrannalta. Kolme huonetta riittäisi, ja asunnossa olisi pieni terassi, jossa voisin istua ajattelemassa syysiltoina.

/\ Haluaisin työskennellä visuaalisuuden parissa niin, että työssäni yhdistyisivät valokuvaaminen, piirtäminen, kirjoittaminen ja suunnittelu.

/\ Haluaisin kasvattaa Pisarasta rohkean, ahkeran, empaattisen ja älykkään ihmisen. Tuohon empaattisuuteen mahtuu niin paljon sanoja sisään. Mielestäni empaattinen ihminen on suvaitsevainen ja ymmärtävä persoona. Se, että kykenee asettumaan toisen ihmisen saappaisiin avaa mielestäni maailmassa paljon ovia ja auttaa pärjäämään erilaisissa tilanteissa.

Porraskäytävä, unelmat

/\ Kirjoittaisin kirjan, jota käännettäisiin eri kielille ja se menestyisi maailmalla. 

/\ Minulla olisi oma taidestudio. Siellä olisi sirkuspuoli ja taide-askartelu-piirtämis-valokuvaus-puoli. Sirkuspuolelle voisin mennä koska tahansa treenaamaan. Siellä olisi kaikki: ilma-akrobatiavälineet, trampoliinit, permanto, iso peili, tarpeeksi tyhjää tilaa.Taidepuolella olisi ainakin valokuvausstudio ja siellä järjestettäisiin mm. askartelukursseja luonnonmateriaaleista ja paperista.

Järjestäisin siis erilaisia kursseja lapsille ja aikuisille ja palkkaisin ammattitaitoisia sirkusohjaajia pitämään tunteja. Koulussani järjestettäisiin maksuttomia kursseja, jotta kaikilla varallisuudesta ja taustasta riippumatta olisi mahdollisuus osallistua kursseilleni. Järjestäisin myös erilaisia hyväntekeväisyystempauksia, kuten kutsuisin lastenkotien asukkeja ja sairaita lapsia sirkustelemaan. Ylipäänsä haluaisin tuottaa iloa niille, jotka sitä eniten tarvitsisivat.

/\ Pystyisin näkemään, kun Pisara kasvaa aikuiseksi ja saa sellaisen elämän mistä unelmoi. Haluaisin olla hänelle sellainen tuki ja turva, jonka puoleen hän voi koska tahansa kääntyä. Jospa pystyisin käskemään maailmaa antamaan hänelle vain sen verran murhetta kuin hän jaksaa kantaa, ja enemmän onnea ja aurinkoa kuin hän koskaan ymmärtää toivoa. Haluaisin olla hänelle samaan aikaan tyyny ja lämmin peitto, joka pehmentää hänen putoamisiaan ja jonka alle voi ryömiä piiloon kun pelottaa. Pystyisinpä olla riittävän hyvä äiti.

/\ Toivoisin, että voisin elää onnellisessa parisuhteessa elämäni loppuun asti. Kykenisin rakastamaan ehdoitta, kehittymään  puolisona ja rakastamaan toista yrittämättä muuttaa häntä.

/\ Voisin siirtää Kouvolan merenrannalle. Alan piakkoin kaivamaan sitä lapiolla maasta irti.

/\ Ja kyllä vaan haaveilen aika-ajoin lottovoitosta. Se mahdollistaisi monta unelmaani ja ison potin osuessa kohdalle jakaisin kyllä rahallista onnea lähimmäisilleni.

/\ Viimeinen unelmani on se, että pystyisin elää loppuelämäni terveenä ja toimintakuntoisena, ja sitä samaa toivoisin jokaikiselle ihmiselle.

Aavan Meren Itäpuolen Mrs.B /\ KLIK /\ heitti myös ilmoille haasteen jakaa inspiroivimmat ja voimaannuttavimmat itseotetut kuvat. Niitä on kyllä useampia, mutta nämä kuvat muistuttavat minua siitä, että vaikka välillä tie on mutkikas ja siltä voi pudota, on aina mahdollisuus kiivetä ylöspäin.

Aurinko on aina olemassa, tavalla tai toisella.