Uusi banneri, profiilikuva ja pölinää PokemoneistaHuomasitte varmaan, että olen vaihtanut profiilikuvaa ja banneria. Profiilikuva löytyy blogin Facebook- sivuilta. Tein ne yöpuhteena. Viehätyn geometrisista kuvioista, erityisesti symmetrisistä sellaisista. Ympyrä on ehdoton suosikkini, sen jälkeen tulee kolmio ja kolmanneksi jää neliö. Kuvat tarvitsevat vielä pientä parantelua, sillä tein yhden klassisen mokan unipäissäni. Älkää ihmetelkö, jos vaihtelen niitä.

Tulevaisuudessa luvassa se ensimmäisinä päivinä luvattu postaus aikuisuudesta, tai oikeastaan tarkemmin ajateltuna lapsista, ja lisää luontokuvia. Tänään löysin jotain suloista roikkumasta eräästä kuusen oksasta<3. Ajattelin myös tehdä postauksen siitä mitä tunnisteiden takaa löytyy. Olen käynnyt useampaan otteeseen kamera kaulassa metsässä, mutta kuvat ovat jääneet omiin arkistoihini. Taidankin huomenna Pokemonien sijasta, olen saanut kaksi kokonaista kiinni, metsästää luontokuvia. Olipa minulla eilenkin kamera kaulassa, mutta jälleen kerran 6-0 sorsan hyväksi. Se riiviö lensi tiehensä. Onneksi löysin lohdutukseksi vaaleanpunaisen Pokemonin.

Harvoin innostun mistään peleistä, mutta sisäinen pelihiireni käski tällä kertaa ladata puhelimeen Pokemon Go:n. Ensimmäinen Pokemon löytyi täältä sisältä, mutta toinen olikin metsästettävä kaupan pihalla. Kävin hakemassa sen sieltä. On se nerokas peli, sillä se saa ihmiset liikkumaan. Varmasti se saa sellaisiakin ihmisiä liikkeelle, jotka eivät normaalisti liikuntaa harrasta. Siinähän voi vaikka vahingossa bongata oikeita eläimiä reissuillansa ja löytää uuden harrastuksen vaikka luontokuvauksesta tai lintujen bongaamisesta, jos Pokemonit alkavat kyllästyttämään. Eikä niitä onneksi ihan joka paikassa ole. Ei ne metsään eksy!