Villa Harja – Keravan paras ja hyvin salainen aamiaispaikka

Aaminainen, Villa Harja, Kerava

Ulkoilu ilta-auringossa vaati veronsa ja loppuillan vietimmekin katselemalla elokuvaa ja muuta aivotonta viihdettä. Aamulla heräsinkin sitten Villa Harjasta, Keravan parhaasta huoneistohotellista.

Villa Harjan sijainti on salainen ja sen ovet aukeavat vain harvoille ja valituille. Minä satun olemaan yksi onnekkaista sisäänpäässeistä, koska tunnen sen ylläpitäjän ja pääsin nauttimaan maistuvasta aamiaisesta.

Villa Harja, aamiainen, Kerava
Villa Harja, aamiainen, Kerava

Tarjolla oli marja smoothieta, mustikkamehua, leipää kaikilla lisukkeilla, baanania ja toscakakkupipareita, joita ei kuvissa näy. Kertakaikkisen maistuvaa ja täyttävää.

Aamulla vielä kaikki hiuksenikin oli tallessa, mutta ihan hetken päästä niistä puuttui latvat. Luojalle kiitos siitä. Seuraava tavoite hiusten kanssa taitaa olla värin kirkastaminen jollain konstilla. Välillä tekisi mieli värjätä koko pää vaaleanpunaiseksi tai persikanväriseksi, mutten haluaisi pilata luonnollista väriä tai altistaa rikkinäistä päänahkaani kovin vahvoille ja luonnottomille aineille. Toisaalta tekisi mieli räväyttää. No, onhan tässä aikaa vielä 60-vuotta ja luonnollisuus on lookissani nyt vahva trendi.

Aamiainen, Villa Harja

Salainen majatalo Villa Harja tarjosi minulle siis maukkaan aamiaisen ja sen jälkeen meitä odotti kulttuuripläjäys, joka oli ajatuksia herättävä.

Ystävä ja aamiainen, siinä toinen syy mennä minne tahansa maailman kolkkaan, vaikka Keravavalle.

P.S. Lue myös seikkailun ensimmäinen osa.