Vuosikello – uusien asioiden ja kokeilujen aika

Kalnteri, vuosikello, ihminen

Mine Life Planner- kalenterin takana on vuosikello. Vuosikellon avulla hahmottaa paremmin vuoden kokonaisuutena ja sitä voidaan käyttää projektien seuraamisessa ja suunnittelussa. 

Koska olen huomannut, että liikunta ja elämykset pitävät mieleni inspiroituneena, päätin pyhittää sen niille, uusille asioille ja kokeiluille. Olen myös huomannut, että asiat tapahtuvat varmimmin, jos ne kirjoittaa ylös. 

Vuosikellon huomattuani alkoi päässäni muhia suunnitelma: haluan tehdä 12 uutta asiaa vuoden aikana.

kalenteri, vuosikello, ihminen

Astangajoogakurssin piti olla vuoden ensimmäinen asia. Aikataulu ja lompakko olivat kuitenkin eri mieltä kanssani, joten jouduin siirtämään sitä myöhemmäksi. Siitä en kuitenkaan masentunut, vaan päätin tarttua seuraavaan oljenkorteen. Nimittäin. IntoMartat olivat lähdössä laskettelemaan. Hyppäsin suksille ja tadaa. Ensimmäinen sydän piirtyi vuosikelloon.

Kirjoittelin kellon ympärille inspiraatioksi asioita, mitä aion ja haluan vielä tehdä. Haluaisin kokeilla Taijia, nukkua kaksi yötä kansallispuistossa, lähteä luontolomalle, joogaretriitille ja nähdä tähtitaivaan lasi-iglusta käsin.

Ja kuten huomaatte Helmikuun kohdalla lukee avanto. Avantoon menokin on vaatinut useamman vuoden ajattelutyötä, mutta ei muuta kuin:

-Eespäin, sanoi etana, kun avantoon meni.

Olen kyllä useampana vuonna uinut meressä vapun tienoilla, mutta avannon aika taitaa olla tänä vuonna.

kalenteri, vuosikello, sisustus

Tämä vuosikellon täyttäminen ei kuitenkaan aiheuta minkäänlaista stressiä, sillä uusia asioita tapahtuu koko ajan enemmän kuin huomaamme. Ne voivat myös olla Pisaran kanssa omenoiden poimimista, uudessa kaupungissa vierailu tai vaikka pitkä pyörälenkki paremman puoliskoni kanssa. 

Täyttelen vuosikelloa sitä mukaan kuin asioita tapahtuu tai tulee mieleen mahdollisuuksia, joihin aion tarttua. Ajattelin myös itse piirtää vuosikellon Hyvän Mielen Vuosi- kirjani sisään, sillä sen välistä löytyy suuria suunnitelmia ja unelmia. 

Miten sinä voisit käyttää vuosikelloa? 

Lue myös edellisiä postauksiani:

Löydä lajisi /\ Keskiviikko- lehti (ja miten olen liikkunut elämäni aikana)

Hyvät ystävät antavat meidän olla epätaydellisiä

Viikon paras lounas