Blogin loppu.

Kuten suurin osa on varmasti jo huomannut, loppuu Starbox-portaali hyvin pian. Muistan vuonna 2016, kun tulin portaaliin "alkuperäisenä" eli aloitin jo silloin, kun portaali lanseerattiin. Se oli jännää aikaa ja olin ihan superinnoissani, että olin päässyt mukaan. 

Ja voi vitsit, kuinka paljon Tuija state of mind pitääkään sisällään tunteita, eri elämänvaiheita, riemua, surua, iloa, rakkautta ja ehkä vähän myös niitä kannanottoja. Tämän blogin kautta olen kulkenut todella pitkän matkan ja käynyt läpi huisin paljon erilaisia asioita täällä ruudun toisella puolella - oikeassa elämässä.

Olen kasvanut, kehittynyt ja muuttunut. Blogi on muuttunut mukana. Palo kirjoittamiseen ja itsensä ilmaisuun ei ole kuitenkaan kadonnut ikinä. Olen saanut tämän portaalin kautta myös ihania blogituttuja ja vertaistukea - upeita persoonia unohtamatta. Siksi kirjoitan tätä nyt vähän haikeana, ehkä jopa surullisena.

Niinhän sitä kuitenkin sanotaan, että pysyvää on vain muutos ja jälleen kerran se konkretisoituu tavalla, jota en olisi ikinä uskonut. Tuosta kirjoittamisen palosta ja kaikesta matkan varrella tapahtuneesta olen saanut paljon ihania lukijoita ja tästä blogista kasvoi paljon isompi, mitä olin ikinä osannut kuvitella. Tässä kuitenkin ollaan. Pisteessä, jossa muistan jokaista lukijaani lämmöllä. Tämä on minun blogini loppu. Blogin, joka pitää sisällään niin paljon kauniita asioita.

Bloggaaminen ei kuitenkaan pääty minun osaltani tähän, vaan jatkan blogin pitämistä osoitteessa: https://tuijapenttila.wordpress.com/. Eli blogini jatkuu wordpressillä. Se, mikä muuttuu, on blogin sisältö ja aihepiirit, koska jatkossa keskityn vain urheilujuttuihin. Tai ainakin pääasiassa. Tiedän, että tämä osa-alue ei kiinnosta kaikkia teitä siellä ruudun toisella puolella, joten siksi on aika hyvästellä. <3

Jos kuitenkin olet tykännyt lukea urheilujuttujani, niin tule kanssani uuteen osoitteeseeni ja uuteen blogiini, joka kantaa omaa nimeäni. Instagramissa löydyn tuttuun tapaan @tuija.pentti ja Facebookista @tuijapenttilaa, jotka ovat molemmat nyt myös muutettu sopiviksi urheiluteemaan.

 

Muutamia uusia tekstejä on jo julkaistu: https://tuijapenttila.wordpress.com/ :)

 

Artikkelikuva: Hannu Rissanen