Helppo & Nopea Halloumsalaatti

ravintolan annos

Käytiin vähän aika sitten Gringos Locosissa syömässä ja päädyin ostamaan halloumsalaatin. Halloumjuusto on tosi suolaista, joten se kävi yhteen meksikolaisen tulisuuden kanssa. Eilen, kun ei tehnyt mieli mitään kauhean raskasta ruokaa, niin päätimme kokeilla itse tehtyä halloumsalaattia. Laitettiin siihen

  • jääsalaattia
  • kartanonsalaattia
  • kirsikkatomaatteja
  • punasipulia
  • cashewpähkinöitä
  • salaattimix siemensekoitusta 
  • (tilkka oliiviöljyä)
  • halloumjuustoa

Salaatista tuli tosi hyvää ja se oli helppoa valmistaa. Googlailtiin vähän miten tuo halloum tulisi paistaa ja sekin oli yllättävän helppoa: kuumalla pannulla pari minuuttia ilman rasvaa. Juusto on tarkoitus saada pinnasta kauniin ruskeaksi. Jos tekisin salaatin uudestaan, lisäisin siihen vielä paprikaa. :)

Harmillisesti sattui niin, että punasipuli oli melko kitkerää ja sain siitä hirveän närästyksen. :D Mutta salaatti itsessään oli tosi herkullista, eikä sen tekeminenkään paljoa aikaa vienyt.  

Halutessaan annokseen voi lisätä oliiviöljyä mutta minusta se oli ihanan raikasta myös ilman sitä! Jos tahtoo täyttävämmän salaatin, voi kokeilla sekaan myös kanaa tai pastaa. :) Tätä salaattia teen varmasti toisenkin kerran, sen verran hyvää se oli. :)

 

Tervetuloa tykkäämään Tuija State of Mind -blogistani myös Facebookissa! :)