Miltä näyttää vuosi 2017?

Itse en jaksa/halua kirjoitella menneestä vuodesta, vaan mieluummin siirrän katseeni ja blogini jo kohti uutta vuotta, eli tätä vuotta 2017. Uskomatonta, että jälleen on yksi vuosi vierähtänyt eteenpäin. Vaikuttaisi siltä, että vuodesta tuleekin melko kiireellinen mutta toivottavasti yhtä hieno kuin edellisestä. Miltäs mun elämä näyttää vuonna 2017?

Tammikuu

Raskauden viimeiset viikot menevät (toivottavasti) tammikuussa. Rukoilen, että ainakaan yliajalle ei mentäisi hirveän paljoa. Liikkuminen luultavasti hankaloituu vielä lisää. Sen takia ruokavaliokin on kokenut rankan käden siistinnän. Ei enää herkkuja tässä kuussa, vaan puhdasta, monipuolista ja terveellistä ruokaa. Salikerrat jäävät myöskin luultavasti pikku hiljaa pois ja "treenailut" painottuvat kävelyihin ja kotona jumppaamiseen.

Palaan kouluun vielä tämän kuun aikana, vaikka olenkin virallisesti jo äitiyslomalla. Muutamat jutut ovat kesken, joten ainakin ne hoidetaan loppuun. Yritän mahdollisuuksien mukaan käyttää aikaa myös opparin tekemiseen, jonka olen joululoman aikana aloitellut. Kuukausi tulee sisältämään paljon myös henkistä tsemppaamista ja valmistautumista synnytykseen ja vauvan tuloon muutenkin.

Helmikuu

Tässä kuussa meitä tulisi kahden sijaan olla kolme. :') Kuukausi menee varmasti todella nopeasti uuden arjen ja palautumisen kanssa. Aikaa pitäisi jäädä myös ristiäisten ja häiden suunnitteluun. Nimi pitäisi lapselle päättää. Kouluhommat jäänee tässä kuussa minimiin.

Maaliskuu

Luultavasti ristiäisten aika. Luultavasti myös aika, jolloin sukulaiset tulevat katsomaan vastasyntynyttä. Toivottavasti myös kuukausi, jolloin on mieheni valmistujaiset. Ne saattavat siirtyä toki huhtikuunkin puolelle. Oppari etenee, jos etenee.. :D

Huhtikuu

Tässä vaiheessa toivon, että olen päässyt jo jälkitarkastukseen ja sitä kautta kiinni treeneihin. Onneksi vaunulenkkejä tulee varmasti talven aikana paljon. Ruokavaliolla pystyn myös pelailemaan jonkin verran. Ei minulla muuten olisi hätää mutta ne häät.. Kuukausi siis sisältää häiden järjestelyjä, opparia ja uutta arkea.

Toukokuu

Lisää opparin tekemistä ja yksi vuoden kohokohdista! Meidän häät <3 Tässä kuussa täytän myös 23 vuotta ja vietän ensimmäistä äitienpäivää. Melko jännää. Nähtäväksi jää, kuinka saan sovitettua yhteen vauva-arjen, opiskelut, kisatavoitteet ja parisuhteen. 

Sitten onkin jo kesä. Sitä en vielä halua ajatella. Ensimmäistä kertaa sitten 7 vuoteen saan nauttia "kesälomasta". En edes muista miltä sellainen tuntuu. Tietysti vauvan hoitaminen on varmasti rankkaa mutta saan ainakin olla kotona ja nauttia kesäilmoista. Yleensä olen kesäisin vain käynyt töissä, nukkunut, syönyt ja treenannut. Ylimääräistä aikaa tai energiaa ei ole ollut. Ehkä vihdoin tänä vuonna..?

Vuosi vaikuttaa todella rikkaalta tapahtumien osalta. Se sisältää varmasti paljon myös onnea. Vähän minua kuitenkin ahdistaa, että kuinka jaksan. Olen päättänyt jostain ihmeen ja kumman syystä valmistua ajoissa, joten takaraivossa painaa väkisinkin koulujutut ja valmistuminen. Varsinaista oikeaa äitiyslomaa ei siis ole tiedossa. Luonteeni on edelleen suorittaja, sille en mitään voi. Saattaahan toki olla, että kaikki suunnitelmat menevät pieleen ja olen liian väsynyt mihinkään ylimääräiseen. Olen kuitenkin ollut väsynyt jo aika kauan, mutta en vain osaa ottaa rauhallisemmin. Katsotaan kuinka käy, turha sitä on vielä stressata!

Toivotan vuoden kuitenkin erittäin tervetulleeksi! <3