Ote: Fitness-muikkelin elämää

Varoitus! Ennen lukemista suosittelen, että omistat hieman suomalaista huumorintajua. Tai edes jonkin muun maalaista, jossei huumorisi taivu ihan suomalaisten tasolle. Saatan myös turhaa yleistää kansallisesti. Se on tosin ymmärrettävää, kun ottaa huomioon, että oon kotoisin Savosta. Hah!

Aamulla kello soi jo ennen kuutta. Vituttaa. Väsyttää. Nukuttaa. Eilen tuli taas valvottua liian myöhään, kun oli pakko pakata seuraavan päivän parsakaalit valmiiksi. Ja kanat. Ainiin ja tietty riisit. Grammalleen. Koska ei ilman hiilareita pärjää, mutta liikakin puolestaan lihottaa. Tai ei ainakaan edistä dieettiä. On aika tehdä aamun aerobinen. Pinkit trikoot jalkaan. Ja tietty Niken lenkkarit. Myöskin tiimitakki on pakollinen. Että kaikki varmasti tajuaa mun kilpailevan. Mut hitto. Ei kyllä yhtää jaksa. Jos nyt juoksis vähän aikaa, vaikka pari(sataa) metriä. Yritin ainakin. Ja voin sanoo, että oon tehny kaikki treenit. Ja eihän yhtä kertaa lasketa, teen ens kerralla kaks kertaa pidempään. Koska nyt ei voi. Pakko saada ruokaa. Sanoinko jo miten väsyttää. Ja on nälkä. Nyt tää lenkki oli kyllä tässä, huhhu tais tulla ihan hiki.

Kylläpäs piristi tuo aamunlenkki! Täytyy kertoa myös kaikille kamuille joita nään. Ne ei varmaan nähny niitä 120394848401 kuvaa, jotka laitoin instaan niinku just 10 min sitten. Heti niiden kolmen pepun esittelykuvan jälkeen. Täytyy muistaa esitellä kuntoa ja lisätä motivaatiota. Ai hitsi nälkä taas ja väsyttää. Treenitkin pitäis heittää kohta. Ehkä mun ei pitäis treenata väsyneenä. Ja kyllähän mää varmaan kohta pyörryn tällä kalorivajeella. Aikamoinen nälkäkuuri. Ei se tosin haittaa yhtään, on tosi energinen olo nimittäin ja elämä on kivaa ja dieetti on kivaa ja kaikki on niiiin kivaa. Mut hei, muistinko ottaa mun eväät aamulla? Ei hitto. Nyt kyllä lihas hajoo. Ei kerrota valmentajalle, kun kyllähän sitä kehitystä kuitenkin tapahtuu. Itsestäänkin. Ainakin kun kattoo näitä kehityskuvia mun pyllystä. Ja vaakahan ei valehtele ikinä. Huh on ne kanat täällä. Mistäs mä puhuinkaan tuon tyypin kanssa? ......Ainiin.. Aamulenkistä ja pyllystä joooo.. 

Noniin, vihdoin aika mennä salille. Pitää eka vaan syödä rahkat. Oli kyllä niin väsynyt olo koko päivän. Onneks huomenna meen taas 3h yöunilla aamulenkille. Se piristää niin kummasti! Ai kauhee, oonko näyttäny koko päivän tältä?! Muistinko harjata edes hiuksia tai vaihtaa vaatteita aamulla? En mä vissii kerenny, kun itketti ja ei ollu yhtää voimia. Vaikka se aamulenkki piristikin kummasti. En mä voi mennä salille tän näkösenä. Ehkä teen poikkeuksen tän kerran. Kunhan on palkkarit mukana. Kehitys taattu! Toivottavasti salilla ei oo tuttuja, tänää ei oikein jaksa vetää täysillä..

Onks tänää jo perjantai? Menipäs viikko tosi nopeesti. En oo kerenny näkee ketään. Paitsi salilla. Parhaan kaverin synttäritkin oli vissiin eilen. Hitto muistinko onnitella? en oo iha varma. No kyl se ymmärtää koska dieetti. Perjantai juu. Oispa kaljaa. Ja pizzaa. Suklaatakin vois vähän olla. Ei kyllä yhtään tee mieli mutta ois kiva jos ois jotain. Toisaalta, onhan mulla kanaa. Ja parsaa. Ja sit vielä riisiä. Kaikki ne 30 grammaa. Enhän mä nyt dieetillä syö mitään muuta. Paitsi muutaman kerran vähän maistoin kakkua. Sitä ei kuitenkaan lasketa. Koska oon niin fitness.!

Tänään olis kyllä perjantai, vois lähtee vähä ulos frendien kaa. Ei mulla oo kyllä mitään päälle pantavaa. Muuta ku nää better bodieksen collarit. Kaikki hirveitä telttoja paitsi kiristää pepusta. Koska oon niin tikissä. Ainiin mutta vastahan mä ostin uusia vaatteita, ainakin jätesäkillisen. En mää kyl ehkä jaksa ulos lähtee. Pitäis huomenna kuitenkin tehä treenit...


p.s. koska ennakkoluulot ovat niin ihania ja kaiken kattavia. Ja koska jotkut tietävät kaikesta kaiken, ihan ilman omaa kokemusta tai ymmärrystä totuudelle. Olen puhunut :D

~t