Yksityiskohtia

Viimeinen postaus ennen häitä! Fiilistellään hieman yksityiskohtia! :) 

Häämeikin punaksi valikoitui Sensain, ei liian yliampuva, huulipuna. Sävy on Tachibana.

Noniin. Ja aiemmin kuin kirjoitin, että säästämme häissä jättämällä vihkisormuksen kokonaan pois, sillä kihlasormus on jo näyttävä. Mies kuitenkin halusi sormuksen ostaa, joten lähdettiin ihan extempore keskiviikkona varttia ennen kuin liike sulkeutui niin sormusta ostamaan. Myyjä oli kauhuissaan, kun pamahdettiin paikalle ja ilmoitettiin, että tarvitaan sormus heti.. :D Eihän meillä oikeesti ollut sellaista pakko-saada-tarvetta mutta saatiin hyvää palvelua ja kaunokainen löytyi kuin löytyikin Story of Love -sarjasta. Sovitin montaa eri mallia mutta tämän nähdessäni tiesin, että tämä on minulle.

Hääkoruina tulee olemaan Kalevalan eräs sarja. Kuka arvaa mikä? Sormuksen oston yhteydessä saatiin 25 euron arvoinen lahjakortti, joka käytettiin heti samana päivänä samaisen sarjan korviksiin, jotka multa puuttuivat. Nyt on look täydennetty.. :) 

Voi tuska noiden hääkarkkirasioiden kanssa. Vitsailin miehelle, että en enää ikinä mene naimisiin, koska noissa oli sellainen homma! Boksit piti itse taitella ja väkertää rusetit. Ensin piti kuitenkin puhkoa rei'ät ja voi tsiisus. Eikä noita edes ole paljoa. Ai kauhea, jos olisi pitänyt tehdä esim. sata.. Sisäinen perfektionisti pääsi vielä valloilleen ja oli aivan pakko lajitella karkitkin väreittäin... :D

Hiuskoriste, jonka ostin Bijou Brigittestä vai mikä nyt olikaan nimeltään. Tuo on ihan kaunis mutta mietin, että onko se sittenkin vähän liikaa.. Noh, saas nähdä laitetaanko tätä mulle vai ei. Kampaaja saa tehdä mitä parhaaksi näkee mutta mielestäni kampaus on itsessään jo melko näyttävä.

Hääpuvun vyö, joka kruunaa kokonaisuuden. Pitää olla ihan pikkuisen blingiä pitsiunelmaani. Tuo oli ihan mekon mukana siis, en ole itse ostanut sitä erikseen mistään.

Ja viimeisenä ihanat hääkenkäni, joilla toivottavasti jaksan kävellä koko päivän. Ristiäiset oli hyvää harjoitusta mutta siitäkin taitaa olla melko pitkä aika jo. Onneksi korkokengät ei ole kuitenkaan vieras juttu, joten se helpottaa paljon!

Siinä on muutamia yksityiskohtia häissämme. Huomenna se päivä koittaa ja en malta yhtään odottaa! IIK :)