Aartehia

Olen pitänyt itseäni bloggaus-kiellossa siihen asti, että saisin tehtyä koulutehtävät valmiiksi. No, sain tehtyä jo pari tehtävää valmiiksi, niin eiköhän tässä voikin jo vähän höllätä ;) Viimeinen lähipäivä on ennen vappua ja tehtävien palautus viimeistään toukokuun lopulla. Yritän nyt saada aikaiseksi pusattua tehtävät hyvissä ajoin valmiiksi, ettei jäisi paljoa enää toukokuulle. Tai no siellä enää roikkuu se ihanuus eli liiketoimintasuunnitelma omasta maatilasta, huh huh. 

Mutta kouluasioista mukavampaan aiheeseen eli vanhoihin romuihin. Nämä ihanat tuolit löytyivät viime syksynä piharakennuksemme ylisiltä vanhan ulkosaunan päältä. Ne ovat muiden löytöjen ohella odotelleet vanhassa autotallissa, kunnes nyt kevään kunniaksi raahasin ne verstaalle lämmittelemään. Tasajako tehtiin jo aiemmin, äidille vasemman puoleinen pinnatuoli ja minulle oikean puoleinen. Tällä viikolla iltapuhteina imuroin, pesin ja putsasin tuolit. Yllättävän hyväkuntoiset, vaikka ovatkin olleet kylmässä ja kosteassa tilassa vuosikymmeniä.


Ennen puhdistusta
Puhdistuksen jälkeen, nam..
Omasta tuolistani rapsutin vielä valkoiset maaliroiskeet pois ja tein maalipinnan elvytyksen ja samalla saivat puulle kuluneet osatkin suojaa. Maalipinta on kulunut todella kauniiksi ja tuolin muoto ja puutapitukset ovat aivan ihanat. Taidan olla ylenpalttisen rakastunut kyseiseen tuoliin.Muita löydöksiä olivat puukauha, kappa, vihreä hylly ja messinkinen verhotanko. Nämä pääsevät sitten seuraavan inspiraation iskiessä puhdistukseen. :)

Sain aikaiseksi hankittua kevätkukkia verstaan eteen. Muoviamppeli taitaa vaihtua vielä johonkin nätimpään.


Mukavaa pääsiäisen odottelua!