Asuntoauton purku alkoi

Asuntoauto-projekti pärähti käyntiin. Tästä oli aiemmin juttua täällä, klik. Sillä välin, kun me muut ähellettiin Villelän talossa remppailemassa, niin Ihana mies otti mersun työn alle. Se raahattiin halliin ja purkutyöt alkoivat. Koko auton sisus oli saanut niin paljon kosteutta, että oli sen verran homeessa ympäriinsä, että päädyttiin purkamaan ihan kaikki. Eipähän tarvi sitten myöhemmin niistää hometta nenuista.


Myös lämppäri sai lähtöpassit. Se oli näköjään tehnyt jossain vaiheessa jo pientä palovahinkoa ja meillä on jo yksi asuntoauto aiheuttanut aiemmin sellaisen tulipalon, ettei toista enää kaivata.Kalusteet purettuna. Seuraavaksi olisi vielä katto- ja seinäverhoilujen ja lattian purku.

Kyllä sieltä aikamoinen kasa tavaraa lähtikin. Tähän meni aikaa noin neljä tuntia. Koitan pitää tunneista kirjaa täällä blogissa, niin osaa sitten joskus miljoonan vuoden päästä sanoa kauan tähän on aikaa uhrattu.


Ja koska Ihana mies tietää millä minua voi ilahduttaa, hän löysi autosta minulle Ihanan peltipurkin. :)

Tässä vielä inspiraatiokuva siitä miltä tuolla autossa voisi joskus näyttää. Näin tämän kuvan jo vuosia sitten ruotsalaisessa sisustuslehdessä ja ajattelin, että tuollainen olisi niiiin hieno. Törmäsin samaan kuvaan pinterestissä, kun etsin inspiskuvia asuntoautoon. Meillä on vielä hieman erimielisyyksiä sisustuksen suhteen. Mutta yritän lyödä läpi ainakin shakkiruutulattian, koska se on pakko saada ja petroolinsinisen verhoilun, koska olen tietenkin valinnut jo kankaankin. :D