Menovinkki: Dance of Stories

Kävin tänään katsomassa aivan upean tanssiesityksen Kuusankoskella. Studio Move Up:in tanssinopettajat Janne Outinen ja Riikka Keurulainen ovat suunnitelleet, tehneet koreografiat ja toteuttaneet elokuvamusiikkeihin perustuvan huikean kaksi tuntisen tanssishown, joka esitettiin ensi kertaa viime vuonna. En itse päässyt silloin katsomaan esitystä ja odotinkin uusintashowta kovasti. Tänään olikin siis Dance of Stories: Next Round- esityksen ensi-ilta ja jatkoa on tiedossa perjantai-iltana 20.5. Esitys on kuulemma saman tapainen kuin viime vuonna, mutta lisäyksiä ohjelmaan on tehty ja lisää meininkiä oli luvassa.

Elokuvat tanssien- esityksessä käydään läpi 20 musiikkikappaletta, jotka ovat kaikki peräisin tunnetuista elokuvista kuten Leijonakuningas, Zorro, Rio, Twilight, Kummisetä, Mr & mrs Smith, Fast´n Furious, Peter Pan, Pirates Of The Caribbean ja Aladdin. Koreografiat sopivat loistavasti teemamusiikkiin ja kauniisti soljuvaa tanssia sai seurata aina sambasta rumbaan, tangosta quickstepiin ja aina tankotanssista twerkkaukseen. Jannen ja Riikan ohella esiintyivät myös Cabello Rojo Dancers, Johan, sekä Studio Move Up:n tankotanssi akrobatia- lapset. 

Jos pitää tanssista, elokuvamusiikista, huikeasta ja tunteikkaasta esiintymisestä niin kannattaa todellakin mennä tuohon perjantain esitykseen. Ihokarvat nousivat pystyyn jo ensi sävelistä ja tippa tuli viimeistään linssiin titanicin ja lasten keijukaistanssin aikaan. On se hienoa seurata osaavien ihmisten tekemistä, joista huomaa, että tätä tehdään täydellä intohimolla. 

Jatkoa seuraa kuulemma ensi syksynä ja aion ehdottomasti mennä katsomaan. 

Lisätietoja esityksestä löytyy http://www.studiomoveup.com/dance-stories-next-round

Kiitos Janne ja Riikka!