Valmis mummola

Tässä sitten loputkin vanhempieni uudesta kodista, kesällä valmistuneesta mummolasta. Mielestäni talosta tuli oikein viihtyisä, mukava ja asukeidensa näköinen. Jouluna tuli testattua heidän saunakin ensimmäistä kertaa, hyvin lämmitti.


Master bedroom eli vanhempieni makkari.


Kesällä askarreltiin Ihanan miehen kanssa uusi sängynpääty vanhemmilleni. Keskiosa on kirkon vanha ylijäämä-rintapaneeli ja päädyt on sahattu vanhoista ladosta löytyneistä parruista. Osat kiinnitettiin toisiinsa ja maalasin ne vaalean harmaiksi, koska vanha pinta paneelissa ei ollut mitenkään päin kauniisti kulunut, joten jotain sille piti tehdä. Päätyihin minun pitäisi vielä tehdä pienet hyllytasot.Askartelu/työhuone 


                          


Vierashuone, jossa lapsenlapset majoittuvat, kun ovat mummolassa kyläilemässä. Vessassa minun lemppareita ovat tuo tapetti ja lääkekaappi.                                                 Seinälle on päässyt lastenlasten taidetta.

Äidin ihana klassikko-retropeili kodinhoitohuoneen seinällä.
Kylppäri
Sauna
Takaterassille äitini teki vanhoista tikkaista kivan koristeen. Mukana ihmettelemässä myös vanhempieni labradori Hippu.
En nyt oikein jaksanut kirjoittaa tarkempia sepustuksia huoneista, mutta jos tekee mieli kysellä materiaaleista tai muusta, niin kommentoimaan ja kyselemään vaan rohkeasti. :)