Kevään energiaa!

Ihana kevät tuo mukanaan valoa ja energiaa. Maaseudulla vuodenaikojen vaihtelu rytmittää arkea. Maasta leipänsä, tai edes muruja näkkäriinsä saavan arki on luonnon aikatauluttamaa. Viljelijä kunnioittaa ja vaalii luonnon monimuotoisuutta, hyvinvoiva luonto on tuottava ja pysyy elinvoimaisena. Yhteistyö on saumatonta.

Maalla ollaan reilusti maalaisia. Maaseudulle ominaiset piirteet ovat jäljittelemättömiä ja omintakeisia, niitä ei voi tuotteistaa. Täällä voi nauttia metsän hiljaisuudesta ja ilman puhtaudesta. Talvella on pimeää, kesällä vihreää ja valoisaa. Luonto tarjoaa rauhaa ja latausvoimaa mielelle. Täällä voi katsella tähtiä, valosaaste ei ole vielä himmentänyt yötaivasta. Kevät on uuden alun ja kasvun vuodenaika. Tätä energiaa ja tunnetta ei voi kokea kuin keväällä. Pian on se hetki, kun luonto herää eloon.

Saapuvan kevään voima on valtava, muuttolinnut, vihreät silmut, aurinko, jäiden lähtö… Postauksessa on kuvia keväiseltä perjantailta, näiden myötä kaunista ja keväistä viikonloppua!

Heinien havinaa... sieltä se kevät saapuu <3