Kuvaterveiset MM-kisoista

Hiihdon MM-kisat 22.2-5.3.2017

Käytiin Lahes. Päätimme torstaina lähteä käymään hiihtolomaretkellä Lahden MM-kisoissa. Ohjelmassa olivat; hiihdossa, naisten viesti ja miehillä mäkihyppyä. Tavoitteena oli sinnitellä eskarilaisen kanssa mäkihyppyyn saakka. 

Sinnitellä ei tarvinnut, urheilujuhlan tunnelma vei mukanaan jo parkkipaikalla. Ujona karjalaistyttönä seurasin ihaillen ja vähän kadehtienkin; norjalaisten, sveitsiläisten ja ruotsalaisten vilpitöntä ilonpitoa! Melske oli mahtava, kisalakanat ja puvut kertoivat, että kisoja oli kierretty ennenkin.

Pikkunörtti nautti kisapaikalla erityisesti lapsille järjestetystä ohjelmasta. Hiihdon ja mäkihypyn välissä olleeseen oheisohjelmaan kuului mm. Heurekan tiedesirkus, joka antoi kivan vaatteiden kuivaus tauon sisätiloissa.

Tässä postauksessa kuvaterveiset Lahdesta <3 mukavaa ja talvista viikonloppua!

Norja voitti. Vaikka on ollut paljon kohuja viime aikoina. Norjalaiset olivat (ainakin torstaina) ladulla, sekä katsomossa ihan huikeita!
Välillä näkyi hiihtäjiä ja hyppääjiä. Kotisohvalla kisan seuraaminen on helpompaa, mutta kisapaikalla juhlavampaa <3
Niin mahtavaa!

 

 

Näistä kelloista lähti aivan uskomaton meteli Rölli maassa oli tekemistä ihan pienille kisavieraille. Lapasia Rölli maassa.