Suunnitelmia kesälle

Vielä meitä on kolme. Jännityksellä ja suurella innolla odottelen ensiviikkoa sillä olen melko varma, että silloin perheemme saa uuden kaivatun jäsenen. Laskettuaikani on vajaan neljän päivän päästä, joten lähtö voi tulla koska vaan. En ole osannut siihen suuremmin varautua. Uuden tulokkaan sänky ja vaatteet ovat toki valmiina, mutta sairaalakassin ja hoitolaukun pakkaus saa odottaa sitä lähdön hetkeä. Nimeäkään emme ole vielä saaneet päätettyä. Tässä vaiheessa esikoisella oli jo kaikki valmiiksi mietittynä ja hoidettuna. Tällä kertaa mennään näin.

Meidän tulevaan kesään tulee mahtumaan hyvin paljon tapahtumaa. Kesäkuu menee pitkälle opetellessa lasten jatkuvasti muuttuvia rutiineja sekä synnytyksestä toipumisessa. Oman fyysisen kunnon kohottaminen on suunnitelmissa aloittaa heti kun vaan mahdollista, miten se on vielä ?

Tälle kesälle mahtuu paljon muutakin puuhaa ja tekemistä. Meillä on tiedossa ystävien kahdet ihanat kesähäät, niitä odotan innolla. Lisäksi on paljon rakentamista. Saareen mökille  on tarkoitus rakentaa terassit aittojen edustoille. Lisää rakentamista löytyy mantereella talon maalauksen, tontin raivaamisen ja rantasaunan rakentamisen merkeissä. Oman pihan istutukset täytyy uusia, kun vanhatkin menin jo repimään viime syksynä. 

Siinä ihan "muutama" puu ja pensas raivattavana järvimaiseman edestä. Siitä se lähtee, huhuh

Tyttäremme on täysin hurahtanut Titi-nalleen joten suunnittelimme miehen kesälomalle viikonloppureissua Tampereelle ja Ikaalisiin Titi-nalle taloon, voi sitä riemun määrää. Se reissu on pakko saada toteutettua. Onhan tossa ohjelmaa yhdelle kesälle. Täytyy katsoa mihin kaikkialle sitä ehtii itse mukaan, mieli tekisi osallistua ihan kaikkeen. Yritän jaksaa kirjoitella kuinka projektit etenee ja mitä kaikkea saammekaan tänä kesänä aikaan. Intoa riittää, mutta riittääkö se, jää nähtäväksi 😅