DIY - juttuja

DIY= do it yourself, eli duunaa ite juttuja. Ihan mielettömän kivaa ajanvietettä varsinkin silloin kun pitäisi esimerkiksi siivota tai laskea lääkelaskuja. Mulla on tuolla nytkin monta projektia, jotka odottavat ilmojen lämpenemistä. Iso ovi odottelee ruokapöydäksi pääsyä ja vanha ikkuna muuttuu ulos kukkapöydäksi tai grillille apupöydäksi, päätös on vielä työn alla. Parhaita DIY ideoita löytyy Pinterest sovelluksesta, siellä on vaikka minkälaisia nikkarointi ohjeita.
Tässä nyt muutamia mitä oon joskus tehny, mistä mulla sattu olemaan puhelimessa kuvat.

Vanha perunalaatikko muuttui kukkalaatikoksi. No se ei  nyt kauheesti työtä vaatinut. Lähinnä putsauksen ja pohjalle kankaan laiton. 

Tää nyt ei ole mun tekemä, mut Midhill ravintolassa, Helsingissä oli katossa isot papupurkeista tehdyt lamput, ne oli tosi mageet siinä tilassa. Ei nyt omaan kotiin varmaankaan monelle sovi, mut oikeassa tilassa loistavat. 

Kesällä saaressa tuli kauhee hinku räpeltää jotain ja kun ei oikein ollu matskua tehä mitään niin kaivelin liiteristä vanhoja nauloja ja menin halkopinolle naputtelemaan. Syntyi kokkoukko, toistaiseksi vielä raukka ilman päätä.

Jo löytyi ukolle pääkin ja saareen jonkun linnun munina ja jonkun muun tyhjentämä muna toimi loistavasti nenänä. Hänen nimekseen tuli Manuel. Manuel näki yhden kesän ja talven. Hän koko talven istui kivellä tähystäen merelle. Urakka tuntui hänestä liian raskaalta ja seuraavana kesänä oli Manuelin aika heittää hyvästit ja hänet tuhkattiin Juhannuskokossa. RIP Manuel. 

Tämän upeen kesähatun duunas oikeestaa kaverin koira, joten mulla ei ole oikeutta ottaa tästä minkäänlaista kunniaa ;) Toimi kivasti kuitenkin tukan suojana auringolta. 

 

 

Jouluna iski inspiraatio havuilla näpertelyyn ja rautalankaa meni. En suihkutellut minkäänlaista lakkaa yms. näihin vaan annoin olla. Eivät oikeestaan karisseet kun ei niihin kukaan koskenut. Sitten joulua kun siivottiin pois olikin havua aika lailla joka puolella. Imurin kanssa irrottelin niin pääsi aika helpolla. 

Vanha ratsu sai uuden lookin. Tämä onkin mun viimeisin projekti, kohta varmasti taas aloitan väsäämään enemmän kaikkea kun aikaa on enemmän. Tähän sain inspiraation Peppi Pitkätossun hevosesta. 

Nää nyt oli aika huonoja DIY vertauksia, mut lisää on tulossa jossain välissä... 

Tässä muutama Pinterestin anti: