Hyvän asiakaspalvelun vaikutus

Eilen piipahdin Iskussa ostoksilla ja huomasin hymyileväni  koko matkan kotiin. Kävin ostamassa miehelleni lahjaksi Tempur Millenium mallin tyynyn, vaikka ne on kalliita niin se satsaus kyllä kannattaa. Sain itse samanlaisen tyynyn viitisen vuotta sitten mieheltäni joululahjaksi ja edelleen se on kuin uusi. Selkäsäryt ja muut katosivat sillä erää. Suosittelen! 

Alkuun tyynyn kanssa nukkumiseen piti "opetella". Mulla meni n. viikko kun keho korjaili itseään ja niskat tuli siitä kipeeksi. Vähän sama juttu kun uusien omaan jalkaan muokattujen kengänpohjallistenkin kanssa. Ajattelinkin alkuun, että no onpas hyvä tyyny, mutta viikon päästä unenlaatu parani huomattavasti, heräsin virkeämpänä ja niskasärky oli kadonnut. Mikään muu ei ollut muuttunut kuin tyyny, joten sen oli oltava tyynyn ansiota. Mulla on toi tyyny matkannu mukana jos jossakin. Sitä oon myös kerran lainannu kaverille kun kokeiltiin oisko se auttanut häntä hänen kuorsaukseen ja auttoihan se heti. 

Iskussa mua palveli semmonen keski-ikäinen iloinen herrasmies, joka jopa kantoi kassini autoon saakka. Hymyillen hän palveli minua antaen kuitenkin hyvin tilaa myös katsella rauhassa. Joka kerta kun jotain löysin hän tuli viemään sen kassalle odottamaan ja mulla oli taas vapaat kädet jatkaa rahan tuhlausta :D Katselimme mattoja ja jutustelimme vielä matto trendeistä, niinku mä niistä oikeesti jotain tietäisin. Juttu kuitenkin kulki eikä tullut olo, et tossa toi nyt yrittää small talkata. Harvemmin ainakaan huonekaluliikkeissä olen saanut noin hyvää palvelua. Yleensä myyjää saa joko etsiä ja odottaa tai sitten hätyytellä pois. Huomaa kyllä heti miten suuri vaikutus hyvällä asiakaspalvelulla on. Nyt mulle jäi semmonen fiilis, että oispa ollu enemmän rahaa niin oisin ostanu enemmän ja mielelläni menen nyt myös uudelleen kyseiseen liikkeeseen. Tarkistinkin tossa äsken netistä kuka se myyjä oli, niin sehän oli kauppias itse, loistavaa!! :)

Nyt ainakin Kotkan Iskusta saa lisäksi Tempur tyynyn ostaja lahjakortin 6 viikon Alku-hyvinvointivalmennukseen (arvo 89 €). Lahjakortti on voimassa vuoden 2016 loppuun. Yksi hyvä syy lisää lähteä tyyny kaupoille.