Ihana hömpänpömppä

Käsikädessä kävely, kainaloon pujahtaminen, rakastan sinua- viesti kesken työpäivän, kukkien saanti arkena ja onhan noita, nimittäin pieniä ihania tekoja joita arjessa kannattaa ja mun mielestä pitääkin tehdä.

Mä oon romantikko. Tykkään yli kaiken kaikista hömppä ohjelmista ja yksi tällainen on bachelor - unelmien poikamies (vielä parempi on poikamiestyttö). Varsinkin jenkki versio, koska siinä se draamankaari on laajempi ja osataan mässäillä oikeilla asioilla. Suomi versio jättää vähän kylmäksi, vaikka aika hottis se bachelor onkin. Suomi versiossa vika taitaa olla editoinnissa, siinä ei näytetä tarpeeksi tapahtumia treffeiltä, missä taas jenkki versio keskittyy juuri niihin. Suomalainen "luonne" myös näkyy ja vaikka ohjelmaan onkin valittu kauniita ja ilmeisen kilttejä naisia ei niistä vaan revi tarpeeksi sitä tunnetta, kaipaamaani draamaa. Toivottavasti kun väki vähenee niin pidot paranee!

Tän postauksen ei todellakaan ollut tarkoitus olla mikään tv-sarja arvostelu vaikka se semmoiseksi hiukan kääntyikin. Tarkoitus on muistuttaa muistamaan sitä parisuhteen toista osapuolta vaikka vain pienin teoin. Niilläkin voi olla suuri merkitys. Mulle niistä pienistä teoista rakentuu just se iso kokonaisuus. Mieluummin pieniä romanttisia tekoja arjen keskellä kuin täyttä ilotulitusta kerta vuoteen.

Me lähtää miehen kanssa 14.4 eli tänään ensimmäisen kerran tytön syntymän jälkeen ihan kahdestaan viettämään iltaa. Miehen työpaikan kautta saatu Siltsun konsertti ja illallinen siivittää meidät muutamiksi tunneiksi nauttimaan ihan vaan toisistamme ja en malta odottaa, että pääsen keskittymään ainoastaan mieheeni ja itseeni. Olemme sen ansainneet <3 !