Kuka on Tulppaanityttö?

Hei vaan kaikille uusille lukijoille. Olen Kotkalainen tuore äiti ja avovaimo. Olen jo siirtynyt kolmannelle vuosikymmenelle ja koin 29- vuotiaana siitä paineita. Turhaan, totesin melko pian kolkyt täytettyäni ja tajutessani, että mullahan on asiat oikeestaan paremmin kuin hyvin. Mulla on ihana rakastava mies, oma koti, perhe ja ystävät jotka rakastavat mua just tämmösenä hömppänä mikä mä oon. Työssänikin viihdyn ja se on mulle tosi tärkeää. Olenkin tehny elämässäni jo jos jonkinmoista työtä. Olen ollut mainostenjakajana, lastenhoitajana, kokkina, siivoojana, raksa-apulaisena, kuntosalilla ohjaajana ja respassa, näkkileipätehtaalla, myyjänä Intersportissa ja ja ja... Voisin jatkaa listaa aika pitkälle. Nyt kuitenkin sairaanhoitajan ammatissa olen tuntenut saavani aikaan jotain mistä on oikeasti hyötyä ja koen olevani osa jotain tärkeää. Aion kyllä jatkaa vielä opintojani terveydenhoitajaksi jossakin elämän vaiheessa sillä haluaisin kovasti töihin neuvolaan. Se työ antaisi minulle varmasti paljon.

Tykkään kovasti sisustamisesta ja olenkin kova kiertelemään kirppareilla. Kierrättäminen on mulle tärkeä asia! Tykkään myös suuresti kaikesta DIY-toiminnasta ja varsinkin kesällä mökillä pääsee toteuttamaan nikkarointia ja askartelua. Rakastan kaikkea kiiltävää ja välillä on aika harakka fiilis kun tulee haalittua kaikenlaista ja ne ei välttämättä sitten löydäkkään paikkaansa meiltä. Pistän ne sitten uudelleen kiertoon. Varsinkin keväisin tulee hurja uudistamisen tarve ja vanhasta on päästävä eroon, siihen paras lääke on varata kirpparipöytä ja alkaa myymään :)

Rakastan myös matkustelua, parhaita on melkein ollut pitkät viikonloppumatkat mieheni kanssa. Niissä ehtii just rentoutua, ei tarvi stressata siitä, että matkaan itsessään menee jo paljon rahaa. Mun mieheni hoitaa meillä matkalippujen ostot ja hän jaksaa puljata eri lentoyhtiöiden sivuilla ja vertailla hintoja. Viimeksi kävimme Italiassa, Milanossa viime vuoden keväällä. Odotin jo silloin tyttöämme. Ihanin rantaloma on ollut Kuubassa ja paras kaupunkiloma kohde on ollut Praha.

Olin nuorempana hyvin urheilullinen ja pärjäsin hyvin lähes joka lajissa. Nykyisin kaipaan sitä tunnetta joka tulee kunnon urheilusuorituksen jälkeen. Kaipaan suuresti sitä paloa jonka urheilusta tai liikunnasta ylipäätään saa. Toivoisin löytäväni sen vielä uudelleen. Nyt elämäni pyörii kuitenkin tyttäreni ympärillä ja alan sieltä pikku hiljaa löytämään taas itseni ja tekemään niitä asioita joista itse nautin ja joita tein ennen raskautta ja tyttäreni syntymää. Mä en halua ajatella, että lapsen tulo muuttaisi elämää niin suuresti kuin se ehkä joillain tekee. Haluan mennä ja tehdä asioita edelleen, nykyisin niiden toteuttaminen vaan vaatii laajempaa suunnittelua ja ehkä välillä muiden ihmisten apua. Onneksi mulla onkin ympärillä mahtava joukko ihmisiä joilta saan tarvittaessa apua ja tukea. Elämä ilman ystäviä ja perhettä olisi kyllä kylmä ja ankea paikka.