Läskiä ja lotinaa...

Mä ilmoittauduin alkuvuodesta silmät innosta kiiluen Kotkassa 22.5 järjestettävään kotkatrail juoksutapahtumaan. Tarvitsen itselleni just tällaisia haasteellisia tavoitteita jotta saan itsestäni nykyisin jotain irti.

Ajattelin sen toimivan hyvänä motivaattorina tälle raskauden/synnytyksen jälkeiselle juoksukunnon etsimiselle ja toimihan se hyvin, alkuun.

 Uutinen omasta terveydentilastani masensi kuitenkin tahtomattani mielen ja tavoite sumentui silmien edessä. Nyt kun alkaa aika loppua niin alkaa sitä motivaatiota syntyä taas, lähinnä siitä ettei koko juoksu mene ihan itsensä nolaamiseksi. Itseäni vastaanhan mä siellä muutenkin kyllä skapaan kun ilmoittauduin 16 km kunto-osuudelle. Mahdollisuuksia olisi ollut myös kilpaosuudelle, mutta kun tietää jo nyt ettei tule pärjäämään haluamallaan tasolla niin en halua edes yrittää, pettymyksen riski on liian suuri.


 Käytiin toissapäivänä kaverin kanssa juoksemassa 6 km samoissa maastoissa kun missä tapahtuma tullaan järjestämään. Melkosen haasteellista oli paikka paikoin pysyä pystyssä kun mutaa ja liukkaita juuria oli polut täynnä, mutta haavereilta onneksi säästyttiin. Yllätyin positiivisesti miten hyvin juoksu kulki. Paljon kyllä hapotti reisiä jyrkät nousut kallioille, mutta samalla se on just sitä mitä oon niin kaivannut. Itsensä ruoskimista liikunnan avulla, on se kyllä parasta.
Ja se pylly hyllyy ja paukkuu ku aaltobasso!


Jos innostuit niin vielä voi tapahtumaan ilmoittautua, nyt vaan itseään haastamaan. Myös 6 km matka on mahdollista valita. Lapsille myös omat kisat.

Alla kuvia viime syksyltä. Tässä kuvattuna pieni osa juoksulenkistä Santalahden luontopolulta, Mussalosta. Maisemat on kyllä kohdillaan jos uskaltaa muuallekkin kuin tossun kärkiin katsoa. Hapotusportaat heti alkuun :D