Ne vaietut vaivat!

Miks ei kukaan kertonut, että raskauden jälkeen tukka lähtee ihan oikeesti päästä? Miks ei kukaan myöskään kertonut, että niitten lantionpohjanlihasten tekeminen on oikeesti kannattavaa pidempään kuin ensimmäisen kuukauden ajan, ellet sitten halua virtsan valuvan reisiä pitkin ja miks ei kukaan kertonu, että sitä parisuhteen hoitamisaikaa ei oikeastaan ole väsymyksen vallatessa molemmat?

Nää on just näitä asioita mitä naistenlehtien pitäis kirjotella kaiken muun hömpän sijaan tai mistä neuvolassa voitaisiin puhua enemmän. Mä voin valitettavasti laittaa nyt kaikkiin noihin yllä mainittuihin bokseihin ruksin. Kyllä tukkani on ohentunut ainakin puolella, ohimoiltani kevätaurinko peilailee itseään ja kyllä juoksulenkillä virtsan pidättäminen vie kaikki voimat ja välillä ne voimat ei vaan yksinkertaisesti riitä ja se romantiikka missä/mitä se on?

Kai tätä kaikkea tulee ajatella niiden surullisten kuuluisien vaiheiden kautta ja niitä vaiheitahan tuntuu vauva ja lapsi arjessa olevan. Mulla on menossa epäromanttinen- kusikinttunen- kaljukausivaihe ja toivon todella, että tämä on se vaihe joka menee nopeiten ohi. :D

 

Mä söin koko raskausajan ja syön edelleen Multi-tabsin raskaus ja imetysajan vitamiini ja kivennäisainelisää. Koin sen helpoimmaksi vaihtoehdoksi, kun siihen on jo viisaammat miettineet oikeat suhteet tarvittavia ravintoaineita. Nyt tän hiuskadon alettua n. 3 viikkoa sitten lisäsin vielä jo ennen raskautta käyttämäni MSM-jauheen päivittäiseen käyttöön. Aiemmin mulla tuuheni hiukset sillä muutamassa kuukaudessa ihan selkeesti, sekä se luultavasti auttoi myös selkäsärkyyni ja allergioihini, sillä samoihin aikoihin nekin oireet helpottivat.