Oma napa, paras napa?

Mä ehkä romantikkona uskon tai haluan uskoa miehen ja naisen rooleihin. Käytännössä mun on kuitenkin kamalan vaikeeta joissain asioissa asettua siihen muottiin, joka määrittelee naisenroolit.

Meillä ehkä ainoa selkeä sukupuolinen roolijako näkyy siinä, että mies vaihtaa auton renkaat. Ennen vaihdoin itse, mutta onhan se mukavaa kun ei tarvi. Mä oon meillä sitten se joka putsaa viemärit niiden tukkeuduttua (sekin vois olla miesten juttu ;)) Kumpikin tekee oikeastaan muut hommat tasaisesti. Kumpikin laittaa ruokaa, siivoaa, pesee pyykit, hoitaa pihaa, grillaa yms.

Mä niin kovasti haluisin olla välillä se neito pulassa tyyppinen nainen, mut kun ei luonne anna periks. Jos osaan ja pystyn niin haluan ainakin yrittää tehä iha ite! Mulla on muutamia kavereita jotka on niin neitejä, sillee hyvällä tavalla ja miehet on jotenkin niin sulaa vahaa heidän edessään, onkohan se sit just se neito pulassa efekti joka herättää ne miehet ja sellaiset tunteet heissä? Kokevat kai olevansa silloin tosi MIEHIÄ.

Toisinaan mä haluaisin kauheesti myös olla nainen joka olisi aina huoliteltu. Nuorena halusin asianajajaksi vaan sen takia, että saisi käyttää korkkareita ja jakkupukua :D. Oli prioriteetit vissiin ihan kohillaan. Haluaisin olla sellainen nainen joka laitatuttaa kynnet ja hiukset, käy kasvohoidoissa ja jne. Mut kun en ole. Aina kun oon saanu lahjakortin johonkin hoitoon niin lähes poikkeuksetta se ehtii umpeutua ennen kuin ehdin sitä käyttämään. En myöskään ole koskaan käynyt hierojalla tai tämän tyyppisissä huoltohoidoissa. Huomaan siirtäväni tällaisia asioita, et sit joskus kun ensin tää ja tää asia on pois alta. Surullista kyllä ainahan sieltä tulee uusi asia tilalle. Ehkä vielä joskus laitan itseni sinne korkeimmalle jalustalle ja teen jotain tuollaista mistä salaa kuitenkin uneksin. Oma napa ensin!