Siltsu veivas ja yllätti.

Minusta taisi tulla kertaheitolla Siltsu fani. On se niin karismaattinen esiintyjä ja HAUSKA. Jos ura jostain syystä tyssäis laulajana niin koomikkona se varmasti jatkuis, siinä on hauska mies jolla on tilannetaju kohdillaan.

Me mentiin jo hyvissä ajoin Steveco areenalle ja katsottiin, että apua kun on pitkät jonot, onneks meillä olikin sit oma sisäänkäynti kun VIPpiläisiä kerrankin oltiin. En muista koska oisin viimeksi ollu VIP. Kyllä oli vaan helppoa kun joku on jo ajatellut kaikki sun puolesta, senkun vaan teit niinku käskettiin.

Meitä odotti heti alkuun ruokailu ja olipa hyvää ruokaa, toimi aivan loistavasti. Ruuat tuli ravintola oliivista ja menussa oli mm. salaatteja, pestokanaa, chorizomakkarapyöryköitä, possun paistia, lohkopottuja yms. Jälkiruokana baileys-suklaakakkua ja juustokakkua. Juomapuolta oli reilusti ja varmasti ei jäänyt kukaan janoiseksi. Löytyi viineistä, oluihin ja siidereihin ja paljon muutakin. Tämän kaiken tarjosi siis Stark Kotka. Suuri kiitos!!

Alkulämmittäjinä olivat Jukka Hallikainen ja kukas muu kuin Kotkan omatyttö Marita Taavitsainen. Kaiken kaikkiaan ihan super hauska ilta, tuli hytkyttyä biisien tahdissa. Tangoa tuli todella vähän ja parempi niin. Paljon tuli lauluja mm. Vain elämää ajalta ja niitä Siltsun uusia joita mä en edes ollut kuullut aiemmin. Voin tän kokemuksen perusteella mennä uudelleenkin Siltsua katsomaan ja suositella sitä muillekkin. Viihdyttävä show!! 

Alla olevissa linkeissä hiukan video materiaalia keikalta.

Siltsu veivaa

Siltsu veivaa 2.

Siltsu veivaa 3.