Tuomiopäivä lähestyy

Huominen tulee olemaan mun elämässä jonkinlainen käännekohta, hyvään vai pahaan se jää nähtäväksi. Muutoksia on joka tapauksessa edessä ja niitä on jo ajatusmaailmassani tapahtunut. Kerroin "Tästä se lähtee!!" postauksessani syyn miksi lähdin blogia juuri tässä elämänvaiheessa kirjoittamaan. Huominen linkittyy juuri siihen. Lääkäri on luvannut soittaa minulle ne kauan odotetut biopsian tulokset.   

Olo on jännittynyt ja hermostunut. Ei kuitenkaan pelokas, sillä uskon tai haluan uskoa uutisten olevan hyviä. Lähinnä haluan alkaa pohtimaan millaisia vaihtoehtoja minulla on viedä tätä asiaa eteenpäin. En kestä ajatusta, että joutuisin vielä tulevaisuudessa ajamaan uudelleen tämän tunteiden vuoristoradan. Olen hyvin vakavasti miettinyt rintojen poistoa.

Mulle rinnat ovat aina olleet naisellisuuden symbolit, mutta nyt ne ovat alkaneet menettää sitä merkitystään. Ensin imettämisen myötä ja nyt muutenkin kun mietin niistä luopumista. Ei ne rinnat mua määrittele millainen nainen olen, oli ne sitten isot, pienet tai niitä ei ole lainkaan. Mutta ei nyt mennä missään nimessä asioiden edelle, katsotaan mitä kerrottavaa lääkärillä huomenna on ja mietitään sitten lisää näitä asioita...