Ensimmäinen postaus - tästä se lähtee!


Mun mielessä on ollut jo usean vuoden ajan blogin perustaminen. Välillä tosissaan ja välillä ikuisuushaaveena, joka on liian epätodellinen toteutuakseen. Tässä nyt kuitenkin olen, kirjoittamassa ensimmäistä postausta blogiini, todella siistiä ja hurjan jännittävää!

Mikä ihmeen tusinakoti sitten? Tusinakoti on mulle sanana lohdullinen, vaikka alunperin kuulinkin sen tarkoitettuna kaikeksi muuksi kuin lohdutukseksi, haha. Se oli tarkoitettu painamaan ja arvostelemaan, mutta otin siitä kopin ja kirjoitan nyt ylpeästi tusinakoti -nimistä blogia. Olemmehan perheenä kaikin puolin kategoriaa tusina, jos on tarve lokeroida. Naimisissa oleva pariskunta, kolme lasta, omakotitalo tulossa, haave labradorinnoutajasta, suhaaminen hypermarketeissa sekä tietysti se farmarivolvo. Ja olemme tätä ylpeästi! Tavallinen ei pelkästään riitä vaan siitä saa ja pitää voida olla ylpeä! Sitä paitsi mikään tarina, meidänkään, ei ole noin yksiselitteinen. Meidän "prismaperhe" on täynnä ainutlaatuisuutta ja uniikkkiutta, kun vain katsoo noiden kaikkien kliseiden läpi. 

Kaikista tusinakodin arkisista ja juhlavista päivistä, tylsistä ja mielenkiintoisista projekteista on ihan huikeaa päästä nyt kirjoittamaan. Mieletöntä, että sain mahdollisuuden aloittaa uutena bloggaajana starboxilla! Ilman kaikkea tätä saamaani apua ja tukea blogin perustaminen olisi todella paljon haastavampaa.

Kauniita (ja myös niitä vähemmän hohdokkaita) hetkiä arjestamme, kasvatuksen pohtimista, sisustusta, kokkailua, jouluintoilua ja raksajuttuja. Lapsiperheen touhuja kaikkine väreineen siis on luvassa. Menossa lisäkseni mukana aviomieheni sekä lapset Aurora (5v), Linnea (3v) ja kohta vuoden ikäinen Joonas. 

Toivottavasti tästä kehittyy sellainen hyvänmielen perheblogi, jossa arki ja tavallisuus ovat paketoituna visuaalisesti nätiksi paketiksi positiivisella asenteella. Tervetuloa mukaan!

- Reetta