Meidän piparkakkutalo

Tytöt katsovat Pipsa Possua paljon, siis PALJON. Etenkin Linnea fanittaa Pipsaa tosissaan ja hänen ainoa lahjatoiveensa jouluksi olikin Pipsa Possun talo. Lupasin heille tehdä piparkakkutalon, joka olisi talvinen Pipsan koti ja lopultakin se on valmis! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.Tämän toteuttamiseen lupauduin ihan siksi, että tämä jos joku on simppeli tehdä. En ehkä olisi ottanut haastetta vastaan, jos pyyntönä olisi ollut joku monimutkainen prinsessalinna, haha. 

 

Piirsin kaavat paperille ja paistoin sekä koristelin seinät reilusti yli viikko sitten, mutta en uskaltanut koota taloa. Mua pelottaa se kuuma sokeri enkä halunnut rikkoa vaivalla koristeltuja seiniä. Onneksi mies oli urhoollinen ja liimasi tänään seinät toisiinsa, eikä muuten valuttanut sokeria ollenkaan pitkin piparkakkutalon seiniä, enpä olisi pystynyt samaan itse!  Siitä olikin hyvä jatkaa koristelua. Kaikki koristelut on tehty pikeerillä ja katonharjasta maahan kaikki on syötävää, tomusokeria menikin melkein kolme paketillista.

 

Nautin suunnattomasti tällaisesta näpertelystä ja lapset ovat enemmän kuin tyytyväisiä,  eli kannatti tehdä. Ehkä paras palaute mitä sain, oli Linnean seuraava kommentti: "Jos Joulupukki ei muista tuoda mulle Pipsan taloa niin ei haittaa, meillä on onneksi jo tämä hieno! " kuinka ihana!  ♡ 

-Reetta