Vatsatautia ja uusia tuulia

Voihan vatsatauti. Musta tuntuu, että en ole koskaan siivonnut ja pyykännyt yhtä paljon kuin nyt muutaman päivän aikana ja silti on koko ajan pyykättävää eikä siivossakaan ole kehumista. Eikös kuulostakin vatsataudilta? Meidän lapset eivät ole koskaan ennen sairastaneet kunnon ”oksennustautia” ja toivottavasti tämän jälkeen menee toiset viisi vuotta taas ilman sitä. Meidän viidestä hengestä taudin on sairastanut kolme, joten voi olla että tässä menee vielä hetki, ennen kuin ollaan koko perhe taas kunnossa.

Meidän keskimmäinen kolmivuotias aloitti oksentamisen perjantain ja lauantain välisenä yönä eikä vuorokauteen mikään pysynyt sisällä, ei siis mikään. Olin jo aivan huolissani kun hän vain nukkui huulet valkoisina koko päivän. En varsinaisesti odota sitä, että saan itse taudin ja olen tuollaisessa kunnossa kolmen ehtivän lapsen kanssa, haha. Ehdin jo ajatella, että mun ahkera joka paikan desinfiointi tuotti tulosta ja muut selvisimme ilman tartuntaa, mutta eilen myös yksivuotiaamme alkoi oksentaa. Jos et tiennyt vielä, niin voin kertoa että taapero ja oksennustauti on aika vekkuli yhdistelmä. Hän ei kamalasti ennakoi oksennusta ja sitä päätyy siis aika monenlaisiin paikkoihin. Olen siivonnut oksennusta lattioilta, pöydiltä, vaatteista, sängystä ja pessyt kokonaisen lelukorin sisältöineen. Hän on yhtenä hetkenä reipas ja täysin terveen oloinen, toisena todella kipeä ja kurjana, on siis todella vaikeaa ennakoida milloin se oksennus tulee.  Tänään myös mies tuli kesken päivän töistä ja se tarkoittaa, että hän on oikeasti todella kipeä. Tuossa he taaperon kanssa sairastavat ja vierekkäin nukkuvat tautia pois. ♡ Nyt sairastamatta ovat vain minä ja esikoinen. "innolla" odotan vuoroani, auts.

Melkoinen työmaa tämä sairastupa on, mutta huumori auttaa onneksi tässäkin. Ja jokainen siivottu oksennus on siivottu oksennus. Lisäksi taas arjen normalisoiduttua sitä varmasti osaa arvostaa taas aivan eri tavalla tylsää arkea. Ei muuta kuin kakka- oksennushuumoria viljellen taudin läpi, haha!

Mun piti kirjoittaa myös toisesta asiasta, nimittäin blogin tulevaisuudesta. Valitettavasti tämä Starbox on tulossa tiensä päähän tämän kuun lopussa ja mun täytyi myös miettiä, mitä teen blogini kanssa. Tiedon tultua mua luonnollisesti harmitti, kun olin päässyt niin hyvin alkuun ja olen todella tykännyt olla starboxilla, mutta nyt olen positiivisin mielin suuntaamassa kohti uutta. Blogi siis jatkuu mutta eri osoitteessa ja uusia, kivoja tuulia on luvassa, niistä kerron sitten lisää kun kaikki on varmaa. 

Teitä lukijoita on tullut todella mukavasti lisää ja toivon että juuri sinä, teistä jokainen löytää tiensä myös uuteen osoitteeseen. Aionkin ahertaa nyt uudet sivut valmiiksi pian ja tämän kuun ajan postauksissa laittaa linkin myös sinne uuteen osoitteeseen. Päivitän molempia siis hetken aikaa, että jokainen ehtisi huomata muutoksen enkä menettäisi yhtäkään teistä tärkeistä lukijoistani. Instagramissa ilmoitan myös aina uudesta postauksesta ja siellä on ajankohtainen linkki koko muutoksen ajan tänne blogiin, tervetuloa seruaamaan sinnekin! Kiitos vielä ihan jokaiselle uudelle ja alusta saakka olleelle seuraajalle, annatte minulle syyn ja motivaation kirjoittaa, KIITOS! ♡

 

- Reetta