Fabuloso - hiusten keltaisuuden taittoa

Mulla on uusi lemppari hiustenhoitotuote!! Ja tää on aika ehdoton vaalennetuille hiuksille. Nimittäin hopeahoitoaine. Mulla on ollut hopeashampoita monia erilaisia, mutta musta on lähiaikoina tuntunut ettei niiden teho auringon kellastuttamiin hiuksiin ole lähellekään sama kuin talven hämärässä. Joten kampaajaystäväni suosituksesta ostin uuden hopeahoitoaineen - EVOn Fabuloso Platinum Blonde.

Tää on hirveen tehokas myös pelkkänä hoitoaineena, sillä hiuksista tulee superpehmeät ja kiiltävät, muttei ne kuitenkaan latistu. Tuote on tosi pigmenttinen, muttei jätä hiuksia liian violettiin tai siniseen taittaviksi. Hiuksista tulee ihanan viileän sävyiset! :) Oon käyttänyt tätä nyt noin kerran viikossa ja se on mun mielestä pitänyt nää tarpeeksi viileän sävyisenä. Yleensä pesen hiukset jollain muulla kuin hopeashampoolla silloin kun käytän tätä, ja sitten jossain toisessa pesussa käytän hopeashampoota. Silloin tuntuu että hiukset pysyy pisimpään hyvän sävyisenä.

EVOn tuotteet on muutenkin hyvin luonnonmukaisia - niissä ei ole sulfaatteja, parabeeneja tai silikonia. Pakkaukset ovat kierrätysmateriaaleista eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Itse en niin tuijota tuotteiden inc-listaa niinkään tarkasti, mutta jos tuotteella on tällaiset meriitit niin onhan se joka tapauksessa iso plussa! Näitä saa ostettua kampaamoista, jotka myyvät EVOn tuotteita (IDhairin brändi) ja hintaa purkilla on ostopaikasta riippuen noin 30€ molemmin puolin. SUOSITTELEN! ;)