Juhla-asuideoita kesäksi

Kesät on monilla täynnä juhlaa, sillä onhan se nyt paljon mukavampi järjestää juhlia ihanassa kesäsäässä. Jos siis sellainen saadaan täksi kesäksi tilattua, tällä hetkellä tilanne näyttää kuitenkin aika pahalta. Kesällä on mukava juhlia, kun ei välttämättä tarvitse murehtia päällysvaatteista eikä tarvitse topata itseään hirveän paksuilla vaatekerroksilla. 

Wedding guest outfit

Itselläni on ainakin muutamat juhlat tiedossa täksi kesäksi. Ensimmäiset ovat jo heti kesäkuun alussa, nimittäin serkkuni valmistujaiset. En hirveän useasti ostele uusia mekkoja tai juhla-asuja. Lähinnä menen yleensä niillä samoilla vanhoilla, joita on tullut käytettyä muuallakin - ja useampaan otteeseen. Omat juhlat ovat yleensä olleet poikkeus sekä esimerkiksi viime vuonna kummipoikani ristiäisiin nappasin alesta ihanan maksimekon. 

Summer party

Tänään tuli kyllä raivattua kaapista muutama suhteellisen vanha mekko, jotka alkavat olla jo helmansa pituutensa puolesta sellaisia, joihin en enää tällä iällä halua koskea. Tai ainakaan pukea! Toisaalta olisi mukava ostaa noidenkin tilalle kaappiin jotain uutta, vähän tähän hetkeen sovivampaa. Mutta ehkä vasta sitten jos tarve on.

Näillä kolmella asukollaasilla ajattelin kuitenkin helpottaa itseltäni tulevia asukriisejä, ennen mekkokaupoille lähtöä. Ja toivottavasti tekin saisitte näistä itselleni jotain inspiraatiota loppukevään ja kesän juhliin.

Cool party